Nieuw certificeringssysteem van de NOBTRA met PE punten

PDCA (Plan-Do-Check-Act) cyclus is een krachtige, bewezen verbetermethode. Hiermee kun je stap voor stap je werk, prestaties en organisatie verbeteren en op een hoger plan brengen.
 
 Werking PDCA:


We zijn gestart met de profielen van Master trainer en Register trainer, deze zijn vernieuwd en er zijn beoordelingscriteria aan toegevoegd. De volgende stap is het vaststellen van de bijbehorende documenten, Dit zal gebeuren door de leden van de toetscommissie.

Zodra deze nieuwe profielen en de beoordelingscriteria zijn vastgesteld, zullen we deze gaan delen op de website, dit biedt duidelijkheid en transparantie. Voor eenieder is dan duidelijk waar hij / zij aan dient te voldoen om het certificaat te kunnen behalen.

De volgende stap is het profiel voor de Trainer NOBTRA® te gaan aanpassen en vaststellen.
Voorlopig blijven de bestaande profielen in gebruik.

Alle beoordelingen zullen na vaststelling van de documenten uitsluitend via het digitale systeem worden verricht. Dit is een beveiligde omgeving, zodat alle documenten van jullie worden beschermd. Het certificaat kan ook in het digitale systeem worden geplaatst en biedt het een invulling voor bijvoorbeeld je showcase.
vrijdag 17 april 2020
Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws