Zoek of match een NOBTRA gecertificeerde trainer

ZOEK

In onze database van circa 500 gecertificeerde NOBTRA trainers kunt u op meerdere manieren zoeken..
 

  • Zoek een trainer op naam
  • Zoek een trainer op adres/plaats
  • Zoek een trainer op branche
  • Zoek een trainer op discipline​
Voorts zijn er circa 100 trainers die wel de Ethische Gedrags Code van de NOBTRA onderschrijven, maar die (nog) niet door de NOBTRA zijn gecertificeerd. Zij kunnen wel door een niet aangesloten opleidingsinstituut zijn gecertificeerd. Deze 'ethische leden' kunnen ook gebruik maken van de klachtenprocedure.

Iedere opdrachtgever of trainee kan bij problemen met een NOBTRA trainer, al dan niet gecertificeerd, dus gebruik maken van onze klachtenprocedure. Inzet van een NOBTRA trainer biedt altijd de garantie van kwaliteit.
PERFECT MATCH

Wil je niet zelf opzoek naar de juiste trainer voor jou? Maak dan gebruik van ons match programma in samenwerking met de Dutch Training Professionals!

Hier op onze site vindt u al onze trainers. Ze staan allemaal garant voor deskundigheid en kwaliteit.
Alleen om uw training of programma tot een succes te maken is er meer nodig! De trainer moet passen bij uw cultuur, uw branche kennen en uw mensen in hun ontwikkeling kunnen helpen.

Regelmatig krijgen we de vraag of over de juiste match tussen trainer en organisatie kunnen adviseren. Als onafhankelijke ledenorganisatie is dit niet onze rol. Omdat voor zowel onze leden als voor u de perfecte match wel belangrijk is, werken we samen met Dutch Training Professionals. Zij hebben als expertise te adviseren over de beste passende trainer bij uw vraag.
Klik hieronder als u de perfecte match wilt maken!