Het NOBTRA bestuur

Bestuur

Het bestuur van de NOBTRA bestaat uit vijf leden en een secretaresse. Hieronder stelt het bestuur zich graag voor!
Benieuwd wie de oud leden van het bestuur waren? Klik dan hier!

Karima Matser, voorzitter

Karima Matser is op 1 september 2017 voorzitter van de NOBTRA geworden.

Achtergrond

Karima is een gepassioneerde trainer, ondernemer en bestuurder. Zij is gespecialiseerd op de thema’s: werken na kanker, omgaan met verlies en verandering, derde levensfase; na de pensioengerechtigde leeftijd, werk en privé in balans, grip op de knip.

Deze brede interesse en specialisatie heeft te maken met haar biografie, te lezen op haar website.

Uit een gesprek met Karima over de NOBTRA:

De NOBTRA heeft een periode met veel bestuurswisselingen achter de rug. Hierbij gaat het om persoonlijke omstandigheden. Hierdoor is de continuïteit in de knel gekomen en is er ook het nodige achterstallige onderhoud ontstaan. Intussen is er door de bestuursleden wel degelijk heel veel goed werk verzet, maar vaak is dit nog niet zichtbaar of nog niet opnieuw opgepakt. Er staat dus veel in de steigers.

Het bestuur begint weer op orde te komen. We werken nu bewust en op meerdere manieren aan de continuïteit, we werken aan een realistisch lange termijn plan en aan het verbeteren van de communicatie met allen die de NOBTRA een warm hart toe dragen. Overigens stijgt het ledental, ondanks dit alles. Dit geeft aan dat de behoefte aan een organisatie als NOBTRA groot is.

Er is enthousiasme, kwaliteit en potentie, het is nu zaak om alles goed af te werken en door te zetten. Dan kunnen we sterk naar buiten treden. In 2019 bestond de NOBTRA tien jaar, dat was een mooi moment om een stralende NOBTRA te laten zien. In 2020 maken we een belangrijke professionaliseringsslag met de invoering van een portal voor certificering en PE registratie.

Debby Larink

Debby Larink heeft zich in september 2019 bij het NOBTRA bestuur aangesloten. Haar portefeuille is PE punten en certificering. 

Certificering is een sleutel-activiteit voor de NOBTRA. Kwaliteit is bovendien een onderscheidende factor. Hierin willen we een flinke slag maken en Debby, veranderingsmanager met een specialisatie in certificering. gaat dit doen. Zie haar site Aurus.nu.

Albert van Duijn

Albert van Duijn is per 1 maart bestuurslid van de NOBTRA.

Achtergrond
Albert werkt al jarenlang als zelfstandig ondernemer in training & coaching. Hij is wars van onnodige stilstand. Vernieuwend bezig zijn, samenwerken, verbinden, dat is zijn ding. Hij is ook ideeënman, en niet bang gedurfde stappen te zetten. Schuwt de confrontatie niet, door af en toe een spreekwoordelijk bommetje te leggen. Met humor en respect, want daar kan hij niet zonder. Is gecertificeerd Team Talk trainer en gecertificeerd HeartMath trainer en coach. Heeft zich gespecialiseerd in stressmanagement in de wereld van de luchtvaart en past deze nu toe binnen diverse organisaties. Albert is per 1 juni officieel bestuurslid NOBTRA. Hij beheert de portefeuille events en staat te trappelen om mooie (out of the box) events te organiseren. 

Vrije tijd
In zijn vrije tijd is Albert voorzitter van stichting 2Wheels4Wings. Een organisatie die motortoertochten organiseert voor onder andere zieke en gehandicapte kinderen en bejaarden.

Zeger Koops

Zeger Koops is sinds 1 april bestuurslid van de NOBTRA.

Achtergrond
Naast zijn functie als manager commerciële zaken bij het Nederlands Dagblad heeft Zeger zich de laatste jaren kunnen ontwikkelen als trainer en coach. Wat hem steeds meer intrigeerde in commercie was het belang van het communicatieproces. Na de opleidingen voor trainer en coach is hij nu volop bezig om zijn eigen praktijk voor professioneel advies, coaching en training op te zetten. Sinds vijf jaar enthousiast aangesloten bij NOBTRA en vindt het gaaf om nu mee te mogen bouwen aan een club die er helemaal voor trainers wil zijn. Een van zijn drijfveren is mensen verbinden door de keuze om met oprechte nieuwsgierigheid door de ogen van de ander te kijken. Kortom: bekijk het ook ‘ns van de andere kant.

Bas de Kruyff, penningmeester

Bas is sinds juli 2020 de penningmeester van NOBTRA.

Achtergrond
Als zoon uit een geslacht van ambachtslieden, pakte hij op 17-jarige leeftijd het ambacht van ICT-er op. Vanaf het moment dat hij daarin leidinggevende functies kreeg, werd het lastiger. Aansturen van mensen bleek iets anders dan aansturen van machines. Toen Bas daar steeds meer inzicht in kreeg en handigheid ontwikkelde, ontstond ook het idee daar anderen in te helpen ontwikkelen. Sinds 2004 is hij de roerganger van zijn trainingsbureau Anker & Kompas.

Vrije tijd
Naast zijn passie voor het trainersvak is hij ook dol op zijn twee volwassen kinderen, zijn twee honden en zijn sport. Met meer dan 30 marathons in de benen is Bas er eentje van de lange adem. Binnen NOBTRA beheert hij dus de financiën en wil hij graag meebouwen aan een club waar je als trainer gewoon bij wilt horen!