Aansluiten bij NOBTRA

Op deze pagina vind je informatie over het lidmaatschap bij de NOBTRA. Je bent van harte welkom!

Om lid te worden, kan je kiezen tussen NOBTRA lid en het kennismakingslidmaatschap. Als je lid wordt, vragen we je akkoord te gaan met de voorwaarden, het reglement lidmaatschap en onze Ethische Gedragscode. We raden je aan om onze Ethische Gedragscode daarvoor een keer door te nemen. Aansluiten bij de NOBTRA kan door het aanmeldformulier ​​in te vullen.

Als je lid bent, is het mogelijk om door te groeien naar:
Voor vragen mag je contact met ons opnemen.

Aanmelden als NOBTRA lid

Het lidmaatschap voor NOBTRA lid bedraagt €200,- per jaar, exclusief btw.

1. Vul het aanmeldformulier in en klik op verzenden. Je krijgt dan een welkomstmail.
2. Door op de link in de welkomstmail te klikken wordt je aanmelding bevestigd.

Na aanmelding ben je NOBTRA lid. Dit betekent dat je de Ethische Gedragscode van de NOBTRA onderschrijft. Zodra je lid bent, kun je deelnemen aan alle activiteiten van de NOBTRA, zoals workshopdagen, netwerkactiviteiten en andere activiteiten. Je krijgt korting op workshops en congressen van zusterorganisaties en je ontvangt de NOBTRA nieuwsbrief. Je kunt je beroepen op de ethische gedragscode van de NOBTRA en je kunt bij problemen gebruik maken van onze klachtenprocedure en beoordeling door onze klachtencommissie.
Als je lid bent, is het mogelijk om door te groeien naar Trainer NOBTRAMastertrainer NOBTRA  en Registertrainer NOBTRA.

Beroepstrainers met de status Trainer NOBTRA, Mastertrainer NOBTRA en Registertrainer NOBTRA krijgen een eigen pagina op de NOBTRA website en mogen het logo van de NOBTRA voeren.

 

Eerst kennismaken?

Wanneer je nog twijfelt of NOBTRA jou voldoende te bieden heeft, dan kun je eenmalig gebruik maken van het kennismakingslidmaatschap. Voor een gereduceerd tarief, €75,- excl. btw, kun je het eerste jaar gebruik maken van een selectie van wat NOBTRA te bieden heeft. Na dit eerste jaar word je automatisch lid en betaal je de normale contributie.

Kies je het kennismakingslidmaatschap vóór 1 september, dan geldt dit tot 31 december van het lopende kalenderjaar. Voor een heel jaar zou het tarief €75,- bedragen, maar als je gedurende het jaar lid wordt, dan berekenen we alleen de maanden die het jaar nog resteert. Per 1 januari van het nieuwe kalenderjaar wordt het lidmaatschap automatisch omgezet naar het NOBTRA lidmaatschap.

Kies je het kennismakingslidmaatschap op of na 1 september, dan geldt dit voor het lopende kalenderjaar én voor het daaropvolgende kalenderjaar om voldoende tijd te hebben om kennis te maken. Ook nu berekenen we het lopende jaar alleen de resterende maanden en in januari van het nieuwe jaar volgt een nieuwe factuur voor € 75,-. Blijf je daarna lid, dan wordt het lidmaatschap dan automatisch omgezet naar het NOBTRA lidmaatschap.

Het kennismakingslidmaatschap bevat:
 

Tabel: Verschil lid en kennismakingslidmaatschap


Word lid van de NOBTRA
Aansluiting beëindigen
Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Tenzij je voor 1 december laat weten dat je je lidmaatschap beëindigt, wordt jouw lidmaatschap automatisch met een jaar verlengd. Om op te zeggen, stuur je een berichtje naar info@nobtra.nl. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw opzegging. 
 
Jouw aansluiting blijft in stand (met alle rechten en plichten) tot 31 december van het lopende jaar. Daarna worden al je gegevens uit onze bestanden verwijderd en verdwijnt ook je eventuele NOBTRA-pagina. Let op: na je opzegging mag je in jouw uitingen geen gebruik meer maken van het NOBTRA-logo en je eventuele NOBTRA-kwalificaties.