Laat uw mensen trainen door een trainer die aantoonbaar goed is in zijn of haar vak. Dan komt u al snel uit bij een NOBTRA trainer. Een trainer die het beste in uw mensen naar boven weet te brengen. Wiens kwaliteiten aansluiten bij de behoeften van uw medewerkers en uw organisatie. Een trainer die het vak volledig beheerst.

NOBTRA: duidelijk over de kwaliteiten van uw trainer

De NOBTRA geeft u duidelijkheid over de kwaliteiten van de trainer die u nodig heeft. Trainen is een vak apart, dat wordt beoefend door professionals die voldoen aan een aantal beroepsmatige eisen. De bij de NOBTRA aangesloten trainers laten zien dat zij aan deze eisen voldoen.

Vind een trainer die vakwerk levert voor uw organisatie

Via deze site kunt u een trainer vinden die past bij uw organisatie. U kunt selecteren op expertise, regio, op naam en op het gewenste niveau. Zo weet u zeker dat u een trainer vindt die voldoet aan de kwaliteitseisen van de NOBTRA, en die vakwerk levert voor uw organisatie.

Maak uw keuze uit:

NOBTRA Kanditaat trainers​Kandidaattrainers NOBTRA (KT-N)

Iedereen kan zich aanmelden als ethisch lid en is daarmee, indien gewenst, ook kandidaattrainer. Zodra je portfolio is beoordeeld kun je worden erkend als Trainer NOBTRA. Dan ben je gerechtigd om het logo Trainer NOBTRA te voeren, kun je een profielpagina aanmaken en ben je vindbaar op deze site. 

NOBTRA Trainer Nobtra​Trainer NOBTRA® (T-N)

Trainers die hebben aangetoond te voldoen aan de kwaliteitseisen waaraan een beroepstrainer volgens de NOBTRA minimaal moet voldoen. Deze trainers mogen het logo trainer NOBTRA voeren en kunnen zich via de NOBTRA website bekend maken.

NOBTRA Master trainer​Mastertrainer NOBTRA® (RT-N)

Mastertrainers voldoen ruimschoots aan de NOBTRA kwaliteitseisen voor Mastertrainer en hebben zich als zodanig laten inschrijven in het Register van Beroepstrainers. Zij dienen deze registratie herhaaldelijk te vernieuwen en zijn daarmee verplicht zich constant in het trainersvak te blijven professionaliseren.

Register Trainer​Registertrainer NOBTRA® (RT-N)

Registertrainers voldoen ruimschoots aan de NOBTRA kwaliteitseisen voor registertrainer en hebben zich als zodanig laten inschrijven in het Register van Beroepstrainers. Zij dienen deze registratie herhaaldelijk te vernieuwen en zijn daarmee verplicht zich constant in het trainersvak te blijven professionaliseren.