Trainer van het Jaar verkiezing

Trainer van het Jaar 2024

De NOBTRA kiest jaarlijks een Trainer van het Jaar.

Een Trainer van het Jaar is een geweldige trainer, die staat voor het trainersvak, die constante kwaliteit levert en als een waar ambassadeur voor het trainersvak opereert. 

De Young Talent Award is een ‘aanstormend talent’: een trainer die wellicht nog niet zo lang bezig is, maar die al wel opmerkelijke prestaties heeft laten zien.

Trainer van het Jaar is de prijs voor de persoon die volgens collega’s en opdrachtgevers de beste trainer is in Nederland. Deze prijs werd in 2011 ingesteld door de Nederlandse Orde van Beroepstrainers, NOBTRA. De Young Talent Award hebben we voor het eerst uitgereikt in 2021.


Onze huidige trainers van het jaar zijn:

Trainer van het Jaar Young Talent Award
Sergio van der Pluijm Danique Thuis
LinkedIn LinkedIn
Bewezen effect Happy ChiefOnze genomineerden voor Trainer van het Jaar en Young Talent Award!
De genomineerden voor Trainer van het jaar en Young Talent Award zijn bekend! En wat zijn het leuke en gevarieerde trainers!

De 3 genomineerden in de categorie TvhJ zijn:
Frederika van der Meer
Sergio van der Pluijm
Anne van Weeghel

De 3 genomineerden in de categorie YTA zijn:
Nina Arbutina
Danique Thuis
Saskia Fokkema

Gefeliciteerd aan onze genomineerden 🎉
Het is niet meer mogelijk om te stemmen.


Verkiezing Trainer van het Jaar en Young Talent Award 2024
Het is weer die tijd van het jaar waarin we de schijnwerpers richten op de mensen die inspireren, begeleiden en tot grotere hoogten leiden - onze geweldige trainers! We zijn verheugd om de lancering van de Trainer van het Jaar Verkiezing 2024 én die van de Young Talent Award aan te kondigen, een gelegenheid om de trainers te eren die de deelnemers van vandaag inspireren en leiden op weg naar hun doelen.

Trainer van het Jaar
Een van de meest opwindende aspecten van deze verkiezing is de erfenis van uitmuntendheid die onze eerdere winnaars hebben opgebouwd. In onze eregalerij schitteren trainers van verschillende disciplines en achtergronden die in voorgaande jaren met trots de titel ‘Trainer van het Jaar’ hebben gedragen. De erkenning heeft hen niet alleen glorie gebracht, maar heeft ook veel zichtbaarheid richting nieuwe klanten. Voormalige winnaars komen niet in aanmerking voor herverkiezing. Dit betekent dat we een nieuw gezicht zullen verwelkomen in de eregalerij, wat deze editie des te spannender maakt!

Young Talent van het Jaar
Maar dat is nog niet alles! Naast de Trainer van het Jaar Verkiezing, willen we ook weer het jonge talent erkennen dat de toekomst van he trainersvak vormgeeft. Vaak zijn Deze prijs is bedoeld om juist de opkomende trainers te eren, degenen die al vroeg in hun carrière uitzonderlijke prestaties hebben geleverd en belofte tonen voor de toekomst.