Verplaatsen NOBTRA.LIVE

Verplaatsen NOBTRA.LIVE

Beste [[naam]],
 
Wat fijn dat jij hebt ingeschreven voor ons jaarlijkse congres, NOBTRA.LIVE. Wij hebben echter besloten om dit mooie event te verplaatsen naar 2022.
 
NOBTRA.LIVE heeft als doel onze trainers te informeren over wat er allemaal speelt in trainingsland met de mogelijkheid daarvan te leren. Wij willen sprekers, sponsoren en deelnemers veel interactie bieden met elkaar.
 
Wij moeten helaas vaststellen dat de Covid pandemie te veel onrust met zich meebrengt. We willen graag heel veel leden bereiken, maar we zien dat het in deze tijd niet lukt. Er lijkt onvoldoende rust te zijn om open te kunnen staan voor ‘Anders kijken, Anders trainen’.
 
Wat ons betreft is uitstel zeker geen afstel! Het congres wordt verplaatst naar de eerste helft van 2022. We hopen natuurlijk dat jij dan ook weer van de partij wilt zijn; zodra de nieuwe datum bekend is, krijg je van ons bericht.
 
Uit waardering en loyaliteit voor je vroege inschrijving bieden we je het volgende aan:
Bij jouw ticket voor NOBTRA.LIVE 2022 krijg je een extra ticket om -kosteloos- iemand uit te nodigen om met jou mee te komen of te kijken via de livestream. Mocht je dat geen goed voorstel vinden, dan storten we het inschrijfgeld terug op jouw rekening. Laat ons weten wat je wilt via info@nobtra.nl.
 
 
Warme groeten,
 
Karima Matser
Voorzitter NOBTRA