Verslag november 2019

Zachtjes klopt ons wilde hart

Het is bijna zover en we hebben nog een paar plaatsen over!

Dinsdagmiddag en -avond 4 december.
Even weg van de papier maché, gedichten en surprise-stress en hup naar Veenendaal

Heb jij je al ingeschreven voor de Workshop-avond waarin je drie manieren leert om je deelnemers en (potentiele) klanten nog beter te leren kennen? Het wordt lachen met een heel serieuze ondertoon. Een aanzet voor betere zichtbaarheid van jou als trainer, als ondernemer en als mens.

Meld je hier zo snel mogelijk aan, want de plaatsen zijn beperkt tot 40 (en we zijn met 300, dus dat is een beetje oneerlijk) 

Tot dan!
José Montoya
Roeland Schweitzer en Paula Brummelkamp

 

Op weg naar duizend leden! Help jij ons?

Dankjewel dat jij aangesloten bent bij de NOBTRA en ons de afgelopen jaren hebt gesteund 😊. Wij zijn hier blij mee! We streven ernaar om verder te groeien. Wil je ons helpen?
 
De NOBTRA heeft als ambitie uit te groeien tot dé organisatie die het beroep van trainer in Nederland krachtig op de kaart zet. Om dit te realiseren, hebben wij het afgelopen jaar verschillende stappen gezet. We begonnen met een nieuwe ledenadministratie en daarna het bestuur. We hebben een nieuwe website geïntroduceerd en zijn actiever geworden op social media. Vanaf 1 januari gaan we een portal voor de certificering van trainers, opleidingen en PE punten voor onze aangesloten trainers realiseren. Alles anders georganiseerd en toch, gelukkig, ook weer vertrouwd. En we hebben nog meer plannen! 
 
Alleen dit kunnen we niet alleen realiseren, daar hebben we jullie bij nodig! Om ons trainersvak beter zichtbaar te maken en de beroepsorganisatie krachtiger over te laten komen, moeten we zo veel mogelijk trainers aan laten sluiten. Om dat te bereiken hebben we onze beste ambassadeur nodig. En dat ben jij!
 
We willen je vragen om minimaal één beroepstrainer die nog niet aangesloten is bij de NOBTRA aan te dragen. Dit is de weg waar wij het meeste vertrouwen in hebben, groeien via jou, als betrokkene bij de NOBTRA. 
 
Ken jij mede trainers die trots zijn op hun vak, maar nog niet aangesloten zijn bij de NOBTRA? Nodig hem of haar uit en stuur een mail met daarin deze link: https://nobtra.nl/trainers/nieuwe-leden?

Als diegene zich aansluit volgt een uitnodiging voor een kennismakingsbijeenkomst op zaterdag 7 maart 2020. Tijdens deze bijeenkomst leggen we de certificering tot trainer en het PE puntensysteem goed uit. Ook krijgen de deelnemers een welkomstpakket en twee workshops over het trainersvak kado. 

Met vriendelijke groet,
Karima Matser

Verslag 18 september

De workshops van 18 september zijn uitgewerkt en hier na te lezen

Enjoy! 
Petra Aartsen