Nieuwsbrief November 2020

Nieuwsbrief November 2020

NOBTRA Nieuwsbrief November 2020



Een terugblik op 30 oktober NOBTRA.LIVE


De NOBTRA is als grootste brancheorganisatie van Trainend Nederland met het idee gekomen om in samenwerking met Dutch Training Professionals een ONLIVE-congres te organiseren: een dag waar kennis delen en waarde creëren centraal zouden staan.
Live vanuit de studio hebben de 2 trainingskanjers Harro Willemsen en Jeff Dadema de hele dag gepresenteerd. Wij hebben met veel plezier deze dag voorbereid en zijn blij dat iedereen zo positief was over deze dag. Iemand zei ‘alles klopte’ en zo was het ook.

Meer dan 10 bekende sprekers en trainers hebben meegewerkt aan dit congres voor trainingsprofessionals. Er waren leden en niet-leden aanwezig en er zijn voor het eerst voor deze dag ook 8 PE-punten toegekend.

Terugkijk link:
Heb je het gemist en ben je toch nieuwsgierig geworden? De terugkijk-link is beschikbaar en voor 25 euro kan je deze hele dag terugkijken. Inschrijven kan hier

Een paar reacties: Dank
We hebben een hoop mensen en organisaties te bedanken: allereerst natuurlijk Dutch Training Professionals BV, zonder hun samenwerking en ongekende inzet was dit niet gelukt! Dankjewel! 
Vinke Vision BV: bedankt dat we jullie studio mochten gebruiken en dank voor de geweldige ondersteuning vanuit jullie team!

Dan de sponsors: Uitgeverij Thema, LearningStone, aNewSpring, Breinvoorkeuren NBI, ICM, atSync, TvOO (Kloosterhof Neer B.V.) en Golf Fun Factor! Fantastisch dat jullie deze dag mede mogelijk hebben gemaakt! Grote dank ook aan Bas de Kruyff voor de fantastische website NOBTRA.LIVE

Alle deelnemers en sprekers: Axelle de Roy (Thema), Jitske Kramer, Susanne Mentink, Janita Moes, Bert van Dijk, Jos Berden (aNewSpring), Karima Matser, Bas van Riet, Makheni Zonneveld, Jader Franklim Pinto (atsync), Jacolien Schepers, Paulien Vervoorn, Jeane Moree, Arie Speksnijder, Emiel Meijer, Karin de Galan, Erik Sauer, Carlo Strijk, Silvia Blankestijn, Ron Hubbers, Laura van den Ouden, Sjoerd Boersma (Learning Stone), Koen Zonneveld (Breinvoorkeuren), en Ad-Just!
En ons hele team!!!
Bedankt allemaal!!  
 

Bekendmaking Trainer van het Jaar 2020-2021

WE HEBBEN EEN TRAINER VAN HET JAAR 2020/2021!

Karin de Galan is onze nieuwe Trainer van het Jaar!
Van harte gefeliciteerd Karin, we wensen je een prachtig jaar met deze eervolle onderscheiding als beste trainer van Nederland, uitgereikt door Bert van Dijk, founding father van de NOBTRA.

Wij zijn natuurlijk ook trots op onze nummers 2 en 3: Arie Speksnijder en Carlo Strijk.
Wat een kwaliteit in dit trainersvak!

De eerstvolgende web workshops in november zijn:

- 6 november van 14.30 tot 15.30 uur     Jeff Dadema: Online Givability
- 10 november van 19.30 tot 20.30 uur   Ellen Post en Nelline van der Plaat: Op reis naar jezelf
- 13 november van 13.30 tot 14.30 uur   Harro Willemsen: Stop met koude acquisitie
- 20 november van 13.30 tot 14.30 uur   Erik Sauer: Deugt jouw morele intuïtie?
- 27 november van 13.30 tot 14.30 uur   Susanne Mentink: Heb jij de juiste innovatie mindset?     
                                                                         
Meld je aan via deze link: Web workshops november

Lid blijven van de NOBTRA?

Ja, dat kan en gebeurt automatisch als je lid bent. We zijn blij dat ruim 450 trainers hiervoor kiezen. Je lidmaatschap opzeggen moet je doen vóór 15 november, via een mail naar info@nobtra.nl

Je krijgt als het goed is een bevestiging waardoor je in 2021 geen lid meer bent. Anders blijf je gewoon nog een jaar bij dit mooie gezelschap van betrokken trainers, dat zou natuurlijk fijn zijn.