Kijk hier voor de NOBTRA webinars!

Geplande webinars

De NOBTRA organiseert regelmatig webinars. Deze webinars worden gegeven door aangesloten NOBTRA trainers en/of de NOBTRA zelf over relevante onderwerpen. Dit is een unieke kans voor trainers, opdrachtgevers en geïnteresseerden om contact te leggen met uitstekende trainers in Nederland!

Volg ons op LinkedIn en Facebook om op de hoogte te blijven van aankomende webinars.

De webinars gegeven in 2019/2020 en 2020/2021 zijn terug te kijken op onze website.

De eerstvolgende webinars zijn:

 

- 27 november van 13.30 tot 14.30 uur Susanne Mentink: Heb jij de juiste innovatie mindset?

Omschrijving van de webinars

Susanne Mentink: Heb jij de juiste innovatie mindset?

Op 27 november geeft Susanne Mentink een workshop over 'de innovatie mindset'. Susanne neemt ons dan mee met de vraag: In een tijd waarin alles anders is, hoe hou je vol en hoe blijf je in beweging? En hoe maak je vooruitgang zichtbaar?

Laten we er niet omheen draaien: voor ons trainers was, maar ook is, deze tijd van COVID19 een tijd van verandering. In een tijd waarin alles anders is, speelt de vraag: hoe hou je vol en hoe blijf je in beweging? En hoe maak je vooruitgang zichtbaar?

Innoveren is HOT.

Innovatie is toch iets voor Tech bedrijven? Wat kan ik daar als trainer mee?
Ik heb niets met ‘robots’, of technische vernieuwing. Dit zijn veelgehoorde uitspraken gerelateerd aan de term ‘Innovatie’.
Innoveren is HOT, maar wat kan het voor jou betekenen? In deze workshop ga je aan de slag om jouw innovatieve mindset te creëren. Een mindset die ervoor zorgt dat jij aan het innoveren slaat.
Deze workshop is voor iedereen die:
  • zijn prestaties meer zichtbaar wil maken,
  • wil vernieuwen,
  • het gevoel heeft aan het overleven te zijn in deze tijd,
  • wil weten wat innovatie persoonlijk voor je kan betekenen,
  • Innovatie een ver van zijn bed show vindt.
Susanne Mentink-Langenakker is expert op het gebied van persoonlijk leiderschap & teamontwikkeling en neemt je in deze workshop mee in de wendbaarheid die deze tijd van ons vraagt. Met haar persoonlijke verhaal en bruikbare inzichten word jij geïnspireerd om in beweging te komen.

 

Inschrijfformulier webinars 2020/2021

Mededeling: Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacyverklaring voor meer informatie.