Nieuwsbrief Februari 2021

NOBTRA NL Leert Door: We zijn LIVE!

NL Leert Door: We zijn LIVE!

Zoals jullie al hebben kunnen vernemen, heeft NOBTRA de NL Leert Door regeling mogen ontvangen. Dat betekent dat er 2000 gratis trainingen beschikbaar zijn, waarvan jij er ook 1 kunt volgen. Dit is mogelijk dankzij de unieke samenwerking tussen NOBTRA en de trainingsinstituten ICM en Schouten & Nelissen. De opleidingen en trainingen van ICM en Schouten & Nelissen zijn te boeken via de website Leersubsidie.
Aanmelden kan: HIER  
Zorg dat je er heel snel bij bent om niet naast het net te vissen!


 
 
Webinars! aanmelden
Eerstvolgend Webinar: 18 februari opleider ICM: Margot Rijken geeft een workshop over: Vergroot je geluk!
 
Is het mogelijk om ons gevoel van geluk structureel te vergroten?
Met deze vraag ging Martin Seligman, grondlegger van het vakgebied positieve psychologie, ruim twintig jaar geleden aan de slag. Inmiddels zijn er interessante inzichten te delen, die gemakkelijk hun weg vinden naar het werkveld van trainers en coaches. In dit Webinar gaan we terug naar het begin van de positieve psychologie en de ambitie waar het indertijd mee begon. We zoomen in op het basismodel waarmee we sindsdien werken. We zetten het licht op de plekken waar je ‘stabiel’ geluk het beste kunt zoeken. Je krijgt concrete handvatten om daar zelf mee aan de slag te gaan. En tenslotte staan we stil bij de relatie tussen de positieve psychologie en ons werk als trainer.
 
Optimistische mensen halen betere prestaties op het sportveld, hebben een beter immuunsysteem, kleinere kans om te sterven aan hartfalen en worden over het algemeen aardiger gevonden. Een aantal goede redenen om eens samen te kijken naar dit vakgebied!

De eerstvolgende Webinars zijn:

Donderdag 18 februari  19.30 – 21.00 ICM
Donderdag 11 maart     19.30 – 21.00 TrainersAcademie
Donderdag 18 maart     19.30 – 21.00 Schouten University of Applied Sciences      
Donderdag 25 maart     19.30 – 21.00 Karin de Galan school voor training
Donderdag   8 april       19.30 – 21.00 Boertien & Vergouwen Overduin

Lid van de NOBTRA? Dan kun je gratis deelnemen.
Niet-leden betalen € 15
Je kunt hier aanmelden
 

Kennismaken met Dutch Training Professionals?
In onze vorige nieuwsbrief heb je al kunnen lezen over Samenwerken = Versterken, het samenwerkingsverband dat wij onlangs gesloten hebben met Dutch Training Professionals.
DTP matcht trainers met opdrachtgevers en door de match tussen NOBRA en DTP zijn straks gecertificeerde NOBTRA trainers vindbaar voor opdrachtgevers. NOBTRA kan als onafhankelijke organisatie geen advies geven aan opdrachtgevers, maar DTP doet die matchmaking wel. Dit gebeurt op vrijwillige basis van de trainers en zo leggen we een directe link tussen de vragen uit de markt en trainers die we vertegenwoordigen.
   
Ben je lid van NOBTRA?
Dan kun je inschrijven voor de kennismakingssessies met Dutch Training Professionals (DTP):
Dinsdag 23 februari 19.00 - 20.30 uur
Schrijf je in via info@nobtra.nl