Categorie Nieuws

Vorige paginaVolgende pagina

Het protocol Veilig Trainen is live!

Trainen in de 1,5 meter samenleving, hoe ziet dat eruit? De NOBTRA heeft in samenwerking met Letsgoactive training groep een protocol ontwikkeld met stappen en aandachtspunten om toch te kunnen trainen in een 1,5 meter samenleving. Hieronder leggen we uit hoe dit protocol tot stand is gekomen, zijn er video's te bekijken met uitleg hoe trainen in de 1,5 meter samenleving eruit ziet en is het mogelijk om het protocol te downloaden.
dinsdag 12 mei 2020 | Meer lezen...

Nieuw certificeringssysteem van de NOBTRA met PE punten

Via een gedegen route kun je als trainer bij de NOBTRA worden gecertificeerd tot Trainer NOBTRA, Master trainer en Register trainer. Talent en kwaliteit krijgen zo een concrete vorm. De certificaten van de NOBTRA worden toenemend gezien als een kwaliteitsvoorwaarde. Door middel van een PDCA cyclus zijn we permanent het gehele certificeringstraject aan het verbeteren. Naast personen certificeren wij ook opleidingen tot trainer.
vrijdag 17 april 2020 | Meer lezen...

MARK Academy voor Levenskunst is gecertificeerd door de NOBTRA

MARK Academy voor Levenskunst is met de de Beroepsopleiding tot Leefstijl- & Vitaliteitstrainer, gecertificeerd door de NOBTRA!
vrijdag 27 maart 2020 | Meer lezen...

Welkom nieuwe leden!


Op 7 maart organiseerde de NOBTRA een nieuwe leden dag. Tijdens deze dag werden de nieuwe leden geïntroduceerd aan elkaar en aan het NOBTRA bestuur. Wil je weten wat ze nog meer gedaan hebben? Lees dan verder!
zaterdag 7 maart 2020 | Meer lezen...

Nieuwe Toetsingscommissie en accreditatiecommissie!

Sinds januari beschikt de NOBTRA over een volwaardige Toetsings- en accreditatiecommissie. Wil je weten wie dit zijn? Lees dan verder!
vrijdag 31 januari 2020 | Meer lezen...
Vorige paginaVolgende pagina