Update Corona Protocol Veilig Trainen 16 december

Update Corona Protocol Veilig Trainen 16 december

Beste collega training professionals,
 
Opnieuw is door het kabinet besloten dat trainingen door kunnen gaan.
De maatregelen die 28 november zijn ingegaan, zijn verlengd tot 14 januari 2022.
 
Steunmaatregelen: overzichtspagina overheid
Ervaar jij ook afmeldingen voor trainingen en heeft dit financiële consequenties voor jou en je bedrijf, dan hebben we belangrijk nieuws voor jou over de steunpakketten.
Ben jij door de COVID omzet verloren, dan kan je via deze regelingen steun aanvragen:
NOW Regeling: Geopend
Ondernemers die tenminste 20 procent omzetverlies hebben door de coronamaatregelen kunnen voor de maanden november en december de NOW 5 aanvragen. Dat geldt dus ook voor de huidige periode met beperkingen.
TVL Q4 2021 Opent voor de kerstdagen. De exacte datum maken we zo snel mogelijk bekend. Je kunt je aanmelden voor een update: TVL Q4 2021 en/of TVL Q1 2022
Alle ondernemers met minimaal 30% omzetverlies kunnen in het 4e kwartaal van 2021 TVL-subsidie aanvragen voor vaste bedrijfslasten.


Steun ons en doe jezelf een plezier, wordt lid!’
Misschien is het jullie al opgevallen: we besteden veel tijd aan het Protocol Veilig Trainen. We houden het protocol na iedere persconferentie up to date en besteden veel tijd aan het contact met het ministerie. Maar er is meer: we beantwoorden veel vragen van trainings professionals per mail en telefoon. Deze aanpassingen komen voort uit de wens het werk voor het almaar groeiende aantal leden te professionaliseren. Als trouw Protocol Veilig Trainen abonnee vraag je je misschien af: wat betekent dit voor mij? Voorlopig helemaal niets. Het team van bestuursleden blijft jullie de updates sturen volgens de laatste geactualiseerde geldende regels.
Als gezegd: het Protocol Veilig Trainen blijft hetzelfde, alleen vragen we je om ons te steunen voor ons werk door lid te worden, dit kan al vanaf 75 euro per jaar.
Hier kan je de voordelen zien of meld je direct aan als  nieuw lid
Dan ben je als trainings professional zichtbaar als NOBTRA lid voor deelnemers en opdrachtgevers en kan je met al je vragen bij ons terecht en krijg je via het Protocol Veilig Trainen mooie publiciteit voor je bedrijf.
Zo help je ons het werk voor onze immer groeiende community voort te zetten!
 
Tot slot
Het protocol 'Veilig Trainen' is te vinden is op onze NOBTRA website en op  'mijn corona protocol',  een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland i.s.m. het Ministerie van EZK.
Hier vind je de Basisregels voor iedereen en de regels in beeldsamenvatting.
 
Veel sterkte en succes allemaal! Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten en reageren op nieuwe ontwikkelingen.
Met dringende vragen kun je terecht bij Angelique Koppelman, info@nobtra.nl
 

Hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen en je bereidheid om het protocol veilig trainen te delen en te volgen.

Voor het nieuwe jaar verheugen wij ons op nadere samenwerking met jou en wensen wij je Fijne Feestdagen met rust en bezinning in de kring van familie en vrienden.
Op een rotsvaste samenwerking in 2022.
 
Met warme groet, namens ons bestuur
Alma, Angelique, Anneke, Bas, Margreeth en Karima
en
Jeff Dadema, initiator Taskforce Protocol Veilig Trainen