Update Corona Protocol Veilig Trainen 17 februari 2022

Update Corona Protocol Veilig Trainen 17 februari 2022

Beste collega,

Het goede nieuws is dat de maatregelen nog verder versoepelen, de eerste stap gaat in op 18 februari en de 2e stap vanaf 25 februari. Dit hebben we in het protocol veilig trainen aangepast.

Na bijna 2 jaar sluiten we hiermee het grootste deel van alle maatregelen af voor training professionals. We vragen je wel om op elkaar te blijven letten en elkaar te helpen zodat we elkaar niet besmetten. Het virus is er nog steeds.

Als dank voor jullie steun willen we je uitnodigen om tegen een aantrekkelijk tarief aanwezig te zijn op vrijdag 8 april bij NOBTRA.LIVE, we zien ernaar uit om elkaar dan in het echt te ontmoeten. Hoe fijn is dat!    Anders kijken, Anders leren
   
 Dit jaar doen we de naam écht eer aan door inderdaad LIVE te gaan!

Op 8 april presenteert NOBTRA in samenwerking met Dutch Training Professionals het NOBTRA.LIVE congres in het Nationaal Militair Museum in Soest met een spectaculair programma wat je als training professional niet mag missen! Wat hébben we het gemist om elkaar live te zien en te spreken, daarom is hier voldoende ruimte voor in ons programma.  De presentatie is in de vertrouwde handen van Jeff Dadema en Harro Willemsen.
Er is plaats voor 150 deelnemers op deze dag die geheel in het teken staat van trainen en opleiden.

Aanmelden:      Meld je hier aan.
Wanneer:          8 april 2022 live congres!
Programma:      NOBTRA.LIVE
Locatie:             Het Nationaal Militair Museum in Soest
Tijd:                  9:00 - 17:00 uur

Prijs: 25 euro (excl. btw) voor NOBTRA leden en 75 euro (excl. btw) voor niet leden. 
Ben je geen lid en wil je lid worden bij ons, voor 75 euro (excl. btw) word jij kennismakingslid én krijg je een ticket voor ons evenement op 8 april!  Kies in dat geval bij je inschrijving voor het congres voor "aanbieding nieuw lid".  Je wordt dan automatisch lid NOBTRA.

Wij kijken er al enorm naar uit om je te ontmoeten op 8 april, kom je ook? 


Voor meer updates kun je ons volgen op LinkedInFacebook of ontvang ons inhoudelijke NOBTRA nieuws: inschrijven nieuwsbrief
Wij wensen iedereen goede trainingen!
 
Met warme groet,

Karima Matser
Voorzitter Nobtra
Dé branchevereninging voor trainend Nederland