Aansluiten bij de NOBTRA

Op deze pagina vind je informatie over het afsluiten van een lidmaatschap bij de NOBTRA. Je bent van harte welkom!

Een lidmaatschap afsluiten bij de NOBTRA kan door het aanmeldformulier hieronder in te vullen. Bij aanmelding kan je kiezen tussen aspirant lid en student lid. Bij aanmelding vragen wij of je een akkoord wil geven op de voorwaarden en reglement lidmaatschap en onze Ethische Gedragscode. We raden je aan om onze Ethische Gedragscode daarvoor een keer door te nemen. Als je aspirant lid bent, is het mogelijk om door te groeien naar NOBTRA trainer, NOBTRA mastertrainer en/of NOBTRA registertrainer.

Meld je je aan voor Trainer NOBTRA, Mastertrainer NOBTRA of Registertrainer NOBTRA? Kijk dan op die pagina's hoe jij je hiervoor kan aanmelden. Wij vragen je dan naar je opleiding(en), ervaring(en), bewijsstukken etc. Zorg dus dat je alle opleidingsdocumenten digitaal (eventueel ingescand) beschikbaar hebt.

Voor vragen mag je contact met ons opnemen.


 
Aanmelden als Aspirant lid
  1. Vul het aanmeldformulier in en druk op verzenden. Je krijgt dan een welkomstmail.
  2. Je aanmelding dient bevestigd te worden. Door op de link in de welkomstmail te drukken wordt je aanmelding bevestigd.
Na aanmelding ben je aspirant lid. Dit betekent dat je de Ethische Gedragscode van de NOBTRA onderschrijft. Zodra je aspirant lid bent, kun je deelnemen aan alle activiteiten van de NOBTRA, zoals workshopdagen, netwerkactiviteiten en andere activiteiten. Je ontvangt toegang tot verschillende digitale tijdschriften rondom trainen, coachen en opleiden. Je krijgt korting op workshops en congressen van zusterorganisaties en je ontvangt de NOBTRA nieuwsbrief. Je kunt je beroepen op de ethische gedragscode van de NOBTRA en je kunt bij problemen gebruik maken van onze klachtenprocedure en beoordeling door onze klachtencommissie.
Als aspirant lid heb je ook de mogelijkheid tot certificering als Trainer NOBTRA, tot Mastertrainer NOBTRA en tot Registertrainer NOBTRA.

Doorgroeien naar Trainer NOBTRA, Mastertrainer NOBTRA of Registertrainer NOBTRA
  1. Dien alle benodigde documenten in.
  2.  Zodra je portfolio getoetst en voldoende bevonden is, krijg je de vermelding Trainer NOBTRA en een eigen pagina op de site. Bovendien heb je vanaf dat moment het recht om het NOBTRA-logo te vermelden op jouw eigen website, je offertes en op bijvoorbeeld je visitekaartje.
Beroepstrainers met de status Trainer NOBTRA krijgen een eigen pagina op de NOBTRA website en mogen het logo van de NOBTRA voeren.
 
Contributie
De kosten van het volwaardige lidmaatschap bedragen: €195,00 per jaar.
 
Naar het aanmeldformulier
Na je betaling gaat je lidmaatschap automatisch in.
 
Aansluiting beëindigen
Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar. Indien je voor 1 december laat weten dat je je lidmaatschap beëindigt, ben je het daaropvolgende jaar geen lid meer. Stuur hiertoe een berichtje naar info@nobtra.nl. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van jouw opzegging. 
 
Jouw aansluiting blijft in stand (met alle rechten en plichten) tot 31 december van het lopende jaar. Daarna worden al je gegevens uit onze bestanden verwijderd en verdwijnt ook je eventuele NOBTRA-pagina. Let op: na je opzegging mag je in jouw uitingen geen gebruik meer maken van het NOBTRA-logo en je eventuele NOBTRA-kwalificaties.