NOBTRA LIVE: geweldige combi tussen netwerken, top trainingen en dat alles vanuit je eigen huis!

NOBTRA.LIVE geweldige combi tussen netwerken, top trainingen en dat alles vanuit je eigen huis

NOBTRA.LIVE komt naar je toe met een spetterende formule:
Online + Live = ONLIVE

 

Op 30 oktober aanstaande zal vanaf 9.00 uur het grootste ONLIVE congres voor trainend Nederland plaatsvinden in samenwerking met Dutch Training Professionals. De dag staat geheel in het teken van trainen en opleiden.
Meer dan 10 bekende sprekers en trainers bundelen hun krachten tijdens dit congres voor trainingsprofessionals. Leden en niet-leden zijn van harte welkom op 30 oktober 2020 voor een hele dag inspiratie! Er worden voor deze dag ook 8 PE punten toegekend.
Je kunt met je ontbijt op schoot collega's ontmoeten en inspirerende workshops en lezingen bijwonen.
 
De Coronacrisis eist dat we op een creatieve manier omgaan met live events.
De NOBTRA is daarom als grootste branche organisatie van Trainend Nederland  met het idee gekomen het ONLIVE congres te organiseren. Een dag waar kennis delen en waarde creëren centraal staan. Hoe kun je op professionele wijze blijven trainen in de huidige situatie? Hoe kun je het beste op afstand je klanten ondersteunen? Wat zijn de beste manieren om omzet te blijven genereren? Deelnemers krijgen op 30 oktober antwoord op deze en vele andere vragen.
 
Congres NOBTRA.LIVE gaat door
Ons congres gaat altijd door! Met je aanmelding ben je altijd verzekerd van een plek online. Je krijgt 24 uur van tevoren de aanmeldlink.
Deze dag wordt integraal live uitgezonden via YouTube en Facebook.
Alle training professionals in Nederland en Vlaanderen zijn uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. We hebben 6 interactieve Webinars en 10 andere sprekers uitgenodigd om hun kijk op trainen en ondernemen te geven.
Meer weten, klik hier voor meer informatie over NOBTRA.LIVE
 
Presentatie vanuit de live studio
De presentatie is in handen van twee trainingskanjers: Harro Willemsen van 3to1 en Jeff Dadema van Letsgoactive. Zij gaan een breed scala aan sprekers aan je voorstellen en bevragen.
Rond de lunch leiden beide heren een expertise tafel, waar Bas van Riet, Karima Matser en een verrassings gast aanwezig zullen zijn.
 
Bekendmaking Trainer van het Jaar 2020-2021
Als spetterend slot is er de verkiezing van de Trainer van het Jaar, met als genomineerden Karin de Galan, Arie Speksnijder en Carlo Strijk, waarna we nog een fantastische uitsmijter hebben.
 
Kom je netwerken?
Vanaf 15:00 uur is er gelegenheid om te netwerken en te borrelen. Na inschrijving voor NOBTRA.LIVE krijg je de gelegenheid aan te melden voor de netwerkborrel bij Het Coachhuis in Leusden of Amsterdam Centraal. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden, maar er is uiteraard beperkt plek. Wees dus snel met aanmelden. En eenmaal aangemeld rekenen we uiteraard op je komst!
 
 
Wie ga je zien: Onze key sprekers:  
10 minuten sessie: sprekers nemen je kort & krachtig mee in hun thema:  
Wil je meer weten over onze sprekers? Zij stellen zich persoonlijk aan je voor op nobtra.live
 
Het programma:
Nog niet compleet omdat we nog een paar verrassingen in petto hebben.
Het programma start om 9.00 met Jitske Kramer
De verkiezing van de Trainer van het jaar is het laatste onderdeel enn tevens het einde van het programma om 17.00.
Wil je meer weten over ons programma? Hier vind je het complete programma.
 
PE punten:
Voor de eerste keer worden er door de NOBTRA PE punten toegekend.
Deze dag leveren 8 PE punten op.
 
Tarief deelname:
€ 25 voor leden
€ 50 voor niet-leden.
En.. voor die € 50 kun je tot het eind van het jaar gratis lid worden én heb je toegang tot ons protocol veilig trainen, de ethische gedragscode en het klachtenreglement, plús de mogelijkheid om je te certificeren als trainer.
 
Ja ik ben erbij:
Zien we je op 30 oktober? Schrijf je hier in!
 
Contact:
Twijfel je nog over je deelname aan NOBTRA.LIVE?
Of heb je andere vragen aan NOBTRA?
Je kunt ons bellen op 085-0187152 of een email sturen aan info@nobtra.nl. Angelique Koppelman beantwoordt graag al je vragen.
 
 
NOBTRA: DÉ branchevereniging van trainend Nederland