Nieuwsbrief September/ Oktober 2021

Nieuwsbrief September 2021

NOBTRA nieuwsbrief september 2021

In onze vorige nieuwsbrief sprak ik de hoop uit dat we een mooie ‘Indian Summer’ zouden krijgen, inmiddels zitten we daar alweer even middenin, heerlijk!

Event ‘Uit de startblokken’ samen met Uitgeverij Thema

Ons event ‘Uit de startblokken’ had ook als een van de mooiste ingrediënten het fantastische weer. Daardoor konden we fijn in de prachtige tuin bij Uitgeverij Thema koffiedrinken, lunchen én deelnemen aan een workshop en de Keynote door Karin de Galan. We hebben genoten, zoals te zien is op de foto.

 

Congres NOBTRA.LIVE: Anders kijken, anders trainen op 5 november

Inmiddels zijn we volop in de voorbereiding voor ons congres NOBTRA.LIVE: Anders kijken, anders trainen. De titel zegt eigenlijk alles al: we hebben mensen uitgenodigd die op een andere manier trainen dan wij wellicht gewend zijn. We hopen dat deze dag jullie veel inspiratie voor jullie eigen trainingen gaat geven.
Bijzonder blij zijn we met onze Keynote spreker Mark Tuitert, voormalig langebaanschaatser, Olympisch kampioen, Europees kampioen, Wereldkampioen, Nederlands kampioen, Sportman van het Jaar 2010 én bovenal schrijver van het boek Train je stoïcijnse mindset.
De link om je in te schrijven voor het congres volgt binnenkort.
 

Trainer van het Jaar 2021-2022

Hierboven maakte ik al melding van ons NOBTRA.LIVE congres: Anders kijken, anders trainen. Naast inspirerende sprekers én onze keynote spreker Mark Tuitert, is er natuurlijk ook de verkiezing van de Trainer van het Jaar en voor het eerst de verkiezing van het meest veelbelovende aanstormend talent. NOMINEER NOG TOT 1 OKOTBER jezelf of jouw kandidaat voor Trainer van het Jaar 2021 of het aanstormende Talent  
Het thema voor zowel de Trainer van het Jaar 2021/2022 als de NOBTRA Young Talent Award is ‘Diversiteit en Inclusie’.

🌈 Naast de Trainer van het Jaar verkiezing introduceren we dit jaar ook de NOBTRA Young Talent Award. We gaan daarvoor op zoek naar ‘aanstormend talent’: trainers die wellicht nog niet zo lang bezig zijn, maar die al wel op het aandachtsgebied van dit jaar, diversiteit en inclusie, opmerkelijke prestaties hebben laten zien. 
 
Nomineer jezelf of tag een collega trainer of iemand die je kent die op het gebied van diversiteit en/of inclusie een voorbeeld is (geweest). Denk dan aan:
🟢Significante verandering in werving en selectie trainingen en development.
Trainingen heeft gegeven of ontwikkeld:
🟢Op het gebied van gender of gender gelijkheid 
🟢Op het gebied van minder validen, toegankelijkheid en gelijkheid
🟢Ter bevordering van gelijke kansen voor vrouwen en emancipatie
🟢Ter bevordering van gelijkheid denkend aan de LHBTI- gemeenschap 
🟢Waarbij specifieke groepen mee zijn gaan praten, mee zijn gaan beslissen of simpelweg nu wel mee mogen doen in hun organisatie.
 
⭐ Herken jij jezelf of iemand anders als trainer van het Jaar of het aanstormend talent? Denk na of je een trainer kent die je voor één van beide titels zou willen nomineren en meld die aan via het TvhJ Aanmeldingsformulier op onze website ➡️ http://ow.ly/IzJg50FWrYK
 

NIEUW NOBTRA micro-training

Eerst is het op 30 september tijd voor onze eerste NOBTRA micro-training, die zal worden gegeven door Arie Speksnijder. Op 11 oktober wordt het stokje overgenomen door Laura van den Ouden. Op onze website vind je alle informatie én de button om direct in te schrijven als je dat nog niet had gedaan.
 
Naast micro-trainingen gaan wij ook van start met onze allereerste NOBTRA broadcast, een informatieve online sessie over PE punten. Ons bestuurslid Anneke Gros die Permanente Educatie in haar portefeuille heeft, is hier de leading force, samen met voorzitter Karima Matser. Meer hierover kun je verderop in deze nieuwsbrief lezen.
 
Het nieuwe trainingsseizoen is begonnen en NOBTRA biedt volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en verder te professionaliseren. Schrijf je dus vooral in, we kijken uit jullie te zien!
 

NOBTRA broadcast – informatieve digitale bijeenkomst PE

We nodigen je van harte uit om je aan te melden voor deze informatiesessie.
 
Wanneer?
Donderdag 7 oktober van 19:00 tot 20:30 uur
 
Doel:  
Voor wie?
Deze informatiesessie is bedoeld voor alle trainers die zijn aangesloten bij de NOBTRA en meer willen weten over permanente educatie.
 
Programma
19:00 Start en introductie door onze voorzitter, Karima Matser
19:05 Informatie m.b.v. PPT met ruimte voor vragen (Anneke Gros)
19:30 Demo van de Portal, hoe werkt het (Leon van Belle van Certiforce en Anneke Gros)
19:45 Suggesties voor verbetering
20:00 Huidige aanbod
20:30 Afsluiting door Karima Matser
 
Schrijf je hier in!