Nieuwsbrief November 2019

NOBTRA Nieuwsbrief November 2019

Verrassende NOBTRA webinars
Ontmoet de trainers van het jaar op de NOBTRA webinars

Komend jaar ​zullen op 9 dinsdagavonden onze 7 trainers van het jaar plus 2 kandidaten een webinar geven over hun beroepspraktijk. De NOBTRA Mastertrainers nemen je mee in een thema dat voor hen, bij hun trainingen, cruciaal is. Een uniek kijkje in de keuken van Nederlands beste trainers. Iedereen, al dan niet aangesloten bij de NOBTRA, kan zich voor deze webinars inschrijven. 

De webinars worden altijd op dinsdag van 20:00 tot 21:00 uur gegeven en zijn gratis te volgen.

Inschrijven kan hier


NOBTRA Supriseavond, over ethiek en ontmoeten
​4 december in de Ritmeesterfabriek Veenendaal


 

Deze dag bestaat uit een middagprogramma en een avondprogramma, inclusief een verzorgde avondmaaltijd. De inloop is vanaf 15:00 uur, de laatste workshop eindigt om 20.30, waarna een afsluitende borrel volgt.

15:30 - 17:30 Onze Ethische GedragsCode
We bijten wij onze tanden in een aantal surprise-situaties die trainers kunnen tegenkomen in hun dagelijkse praktijk en die net-wel of eigenlijk-niet kunnen vanuit ethisch perspectief. Het doel is de vernieuwde gedragscode te introduceren en een fijne dialoog te hebben waarin ieder het eigen ethische kompas kan beproeven.

18.30 - 20.30 Verbeter je beeld van de ander
We delen op in 2 groepen, die ieder een eigen werkvorm hebben om te onderzoeken hoe je "de ander" ziet en hoe je de relatie legt. Doel van beide workshops is om te oefenen met aansluiten bij de droom van die ander.

  1. De eerste groep zal onder leiding van trainer en schrijfcoach Paula Brummelkamp van Teksten voor Trainers oefenen met de boodschap die je overbrengt door de vorm en de woorden die je kiest. En omdat het 4 december is, gebruiken we daar natuurlijk sinterklaasgedichten voor.
  2. De tweede groep onder leiding van presentatietrainer en kunstenaar Roeland Schweitzer van Speechen.nl, tevens bestuurslid van de Nobtra, gaat actief waarnemen en tekenen. Hoe zie jij de ander? Je gaat portrettekenen (met korte instructie) in tweetallen. Het gaat er daarbij niet om wat je ervan terecht brengt, maar dat je ontdekt hoe je kijkt en wat je ziet. 

De bijdrage voor de workshop is € 25,- voor leden en € 75 voor niet-leden.

Adres: Vijftien Morgen 4, Veenendaal. Inrijden vanaf de straat: Boompjesgoed.
Er kan gratis geparkeerd worden bij de Ritmeesterfabriek. Vanaf station Veenendaal is het 5 minuten lopen. 

Kom je ook? Ja ik kom!

Wil je op de hoogte blijven van de NOBTRA? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief!