Nieuwe ledendag!

Bijeenkomst voor nieuwe leden NOBTRA

​Welkom nieuwe leden!
 
Wat leuk dat jullie inmiddels lid zijn geworden van NOBTRA, dé brancheorganisatie van trainend Nederland! Lid worden van een nieuwe ‘club’ is altijd een beetje spannend: je weet nog niet wie er ook lid zijn, je weet nog niet wat de club allemaal voor jou doet, etc.
 

Redenen genoeg om een (online) bijeenkomst voor nieuwe leden te organiseren. We doen dat op woensdag 1 februari 2023. Je ontvangt hiervoor later per mail een persoonlijke uitnodiging.

Programma:

Nu zouden we natuurlijk mensen kunnen uitnodigen voor een interessante workshop, maar het lijkt ons veel leuker als jullie voornamelijk zelf inbreng zouden hebben.
 
We beginnen met een leuke Pubquiz waarmee jullie je kennis van de NOBTRA kunnen vergroten. Vervolgens doen we een introductierondje en daarna is het de tijd voor jullie inbreng. We sluiten af met een vragenrondje, zodat aan het einde jouw mogelijke vragen zullen zijn beantwoord.
 
Wat verwachten we van jullie? Wij zouden het enorm leuk vinden als je ons iets zou willen vertellen over jouw werkgebied in zo’n 30 minuten. Immers, we hebben trainers uit verschillende richtingen en -naast dat het leuk is om kennis te maken- kunnen we wellicht ook van elkaar leren. We willen deze ‘workshops’ interactief maken en als we er meerdere hebben, kunnen mensen daar van tevoren op inschrijven en dan in break-out rooms uit elkaar gaan.
 
Heb je nog andere ideeën voor een bijdrage? Deel ze dan alsjeblieft met ons, zodat we deze sessies goed kunnen laten aansluiten op jullie wensen. Stuur daarom per ommegaande een mailtje waarin je aangeeft dat je erbij wilt zijn en in welke sessie, waar je behoefte aan hebt en of jij een bijdrage wilt leveren. Het mailadres is: margreeth@nobtra.nl  Ik hoop velen van jullie daar te zien!
  
Hartelijke groeten, namens het bestuur,
 
Margreeth van der Vlis – van Bennekom
Organisator events en webinars