Hoe goed heb jij je privé vermogen beschermd?

Informatie over een collectieve Beroepsaansprakelijkheid Verzekering


Beste [[naam]],
 
Is een Collectieve Beroepsaansprakelijkheid Verzekering (BAV) belangrijk?
Ja, een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is het fundament onder het ondernemerschap. Het is de enige verzekering die je privé vermogen beschermt als je aansprakelijk wordt gesteld voor het maken van een (vermeende) beroepsfout.
 
Deelnemen aan het NOBTRA BAV /  AVB-arrangement?
De samenleving waarin je als trainings professional werkzaam bent wordt zakelijker en er worden vaker juridische procedures gevoerd, het is daarom belangrijk je hiertegen te beschermen. De verzekering die wij aanbieden heeft een ‘vast laag tarief’ omdat NOBTRA dit collectief afsluit en onze penningmeester de administratie verzorgt.
Wij gaan dit arrangement regelen, als we minimaal 50 leden hebben die de verzekering willen afsluiten. Hierdoor kunnen wij het arrangement aanbieden voor € 80 euro per deelnemer (excl. assurantiebelasting, administratie- en certificaat/poliskosten).
Wil je deelnemen aan dit collectief:
Stuur naar Angelique Koppelman: info@nobtra.nl  een mail met: ja , ik wil deelnemen aan deze collectieve BAV.
We houden je dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wat zijn de voordelen:  
Bij ondernemerschap horen risico’s. Soms is het belangrijk een risico te elimineren. Beroepsaansprakelijkheid is een risico dat je niet zelf wilt dragen.
 
Wat is de premie voor het BA-arrangement bij 50 leden met deze verzekering? Genoemde premies zijn excl. assurantiebelasting, administratie- en polis-certificaat-kosten.
Een zelfstandig afgesloten BAV kost circa € 275,- tot 350,- per jaar! Het NOBTRA arrangement bespaart je dus honderden euro’s aan premie!!
 
Hoe kun je aan het NOBTRA arrangement deelnemen?
Dit gebeurt volledig digitaal. In opdracht van de NOBTRA zal Kendall Mason een digitaal aanvraagtraject inregelen. Je kunt de verzekering online aanvragen en direct afsluiten. De premiebetaling zal plaatsvinden via de NOBTRA.
 
Heb je momenteel een BAV / AVB verzekering?
De huidige polissen zijn allemaal per maand opzegbaar. Je kunt dus direct gebruik maken van het zeer voordelige en kwalitatief betere NOBTRA-arrangement.
 
Wie kunnen zich binnen het NOBTRA arrangement verzekeren?  
Het NOBTRA arrangement is in co-creatie ontwikkeld met Kendall Mason.
Kendall Mason is een adviesorganisatie gespecialiseerd in het ontwikkelen en adviseren van ledenarrangementen binnen Branche-, Beroeps-, Netwerk-, Leden- en Belangenorganisaties. Op dit moment behartigen zij de belangen van ruim 30 organisaties en hun tienduizenden leden.
Samen met Kendall Mason kunnen wij NOBTRA leden een collectieve BAV / AVB verzekering aanbieden, waarbij je optimaal je privébezit afschermt tegen een zeer lage premie.
 


Warme groet,
 
Karima Matser
Voorzitter NOBTRA