Vorige bestuursleden van de NOBTRA

Op deze pagina staat een overzicht van vorige bestuursleden van de NOBTRA.
Zeger Koops was van 1 april 2020 tot 1 februari bestuurslid van de NOBTRA.

Achtergrond
Naast zijn functie als manager commerciële zaken bij het Nederlands Dagblad heeft Zeger zich de laatste jaren kunnen ontwikkelen als trainer en coach. Wat hem steeds meer intrigeerde in commercie was het belang van het communicatieproces. Na de opleidingen voor trainer en coach is hij nu volop bezig om zijn eigen praktijk voor professioneel advies, coaching en training op te zetten. Sinds vijf jaar enthousiast aangesloten bij NOBTRA en vindt het gaaf om nu mee te mogen bouwen aan een club die er helemaal voor trainers wil zijn. Een van zijn drijfveren is mensen verbinden door de keuze om met oprechte nieuwsgierigheid door de ogen van de ander te kijken. Kortom: bekijk het ook ‘ns van de andere kant.

Albert van Duijn

Albert van Duijn was van 1 maart 2020 tot 1 januari 2021 bestuurslid van de NOBTRA.

Achtergrond
Albert werkt al jarenlang als zelfstandig ondernemer in training & coaching. Hij is wars van onnodige stilstand. Vernieuwend bezig zijn, samenwerken, verbinden, dat is zijn ding. Hij is ook ideeënman, en niet bang gedurfde stappen te zetten. Schuwt de confrontatie niet, door af en toe een spreekwoordelijk bommetje te leggen. Met humor en respect, want daar kan hij niet zonder. Is gecertificeerd Team Talk trainer en gecertificeerd HeartMath trainer en coach. Heeft zich gespecialiseerd in stressmanagement in de wereld van de luchtvaart en past deze nu toe binnen diverse organisaties. Albert is per 1 juni officieel bestuurslid NOBTRA. Hij beheert de portefeuille events en staat te trappelen om mooie (out of the box) events te organiseren. 

Vrije tijd
In zijn vrije tijd is Albert voorzitter van stichting 2Wheels4Wings. Een organisatie die motortoertochten organiseert voor onder andere zieke en gehandicapte kinderen en bejaarden.

Petra Aartsen

 
 
Petra was van 1 augustus 2019 tot 1 juli 2020 bestuurslid en penningmeester bij de NOBTRA.

Over Petra
Ontwikkelversneller.nl, zo heet de website van Petra en dat is precies wat de NOBTRA nu nodig heeft. Petra is trainer en coach en van huis uit bestuurskundige. Organiseren van leren, zelfsturend leren en sociaal leren in teams zijn sleutelwoorden. Zes kinderen, vijf konijnen en 250 vissen komt er spontaan achteraan. Plus nu 300 NOBTRA leden. Petra  gaat onder meer de NOBTRA events organiseren en ze neemt de verantwoordelijkheid voor de NOBTRA financiën op zich. 

Roeland Schweitzer

 
       
      
 
Roeland was van 1 september 2017 tot 1 mei 2020 bestuurslid van de NOBTRA. Hij hield zich bezig met de communicatie van de NOBTRA.

Roeland zijn afscheidsspeech
Het is Roeland Schweitzer gegund om afscheid te nemen van zijn bestuursfunctie voor de NOBTRA maar we gaan hem missen. Zijn passie voor het trainersvak, zijn tomeloze inzet en zijn waardevolle inbreng vanuit  zijn ervaring en wijsheid zullen we dankbaar blijven herinneren. We wensen hem alle goeds en nog vele jaren in goede gezondheid. Een citaat van Roeland geven we nog graag aan jullie door:
‘Toen ik begon als zelfstandig trainer zocht ik garanties voor mijn deelnemers, garanties over de kwaliteit en de integriteit van mijn trainingen. Die vond ik voor een belangrijk deel bij de NOBTRA. Ik ben blij dat ik kan melden dat mijn trainingen voldoen aan de ethische gedragscode van de NOBTRA. Ik sloot me meteen aan en bleek vervolgens een van de eersten. Ik zocht ook collega’s en verdieping.’
Tot zover Roeland, Zeger Koops gaat het stokje van hem overnemen. Daarover in de volgende editie van Nobtra Nieuws meer.

Over Roeland
Achtergrond: journalistiek, kunst, reclame, toneel, communicatie, mediation stemexpressie, trainer op identiteitsniveau.
 
Zijn motto (van Lao Tse): Iedere wereldreis begint met een eerste stap.
 
Als trainer is Roeland gespecialiseerd rondom het presenteren van jezelf, je verhaal, je organisatie, je product. Kortom presentatietrainingen. Dit gaat uiteraard ook over persoonlijk leiderschap. Zie Speechen.nl
 
Waarom ik de Nobtra belangrijk vind?
 
‘Toen ik begon als zelfstandig trainer zocht ik garanties voor mijn deelnemers, garanties over de kwaliteit en de integriteit van mijn trainingen. Die vond ik voor een belangrijk deel bij de NOBTRA. Ik ben blij dat ik kan melden dat mijn trainingen voldoen aan de ethische gedragscode van de NOBTRA. Ik sloot me meteen aan en bleek vervolgens een van de eersten. Ik zocht ook collega’s en verdieping. Nu, tien jaar verder, met een geweldig trainersleven grotendeels achter de rug, is het fijn om het best nog prille NOBTRA bouwwerk een stapje verder te mogen brengen.Voor alle trainers die mensen tot bloei willen brengen. En volgens mij wil iedere trainer dat.’