NL Leert Door: Schrijf je in via NOBTRA, wij zorgen ervoor!

Stop de Persen: Goed Nieuws!🥂🍾

De NOBTRA heeft, in samenwerking met ICM opleidingen & trainingen en Schouten & Nelissen, subsidie ontvangen voor NL Leert Door online scholing.  🙏
Dit betekent dat jij één van de 53 (!) gratis opleidingen of trainingen kunt kiezen die je via ICM of S&N kan volgen, ter waarde van 1000,- euro!
 
Hoe het begon……. Samenwerken is versterken!
Op een zonnige dag in september ging ik op weg naar ICM voor een eerste gesprek over NL Leert Door. De publicatie in de Staatscourant was net uitgekomen en voor subsidiepot C was een tweede opleider nodig. Een telefoontje naar Schouten en Nelissen was snel geregeld en de eerste afspraak met elkaar werd gemaakt. 
Na een voorzichtige kennismaking en kleine stappen voorwaarts zetten, kwamen we op onze wekelijkse online meetings in 4 weken tot een voltooiing van de aanvraag voor de subsidie. Onze stip aan de horizon was om 2000 trajecten van € 1.000,= aan te vragen en beschikbaar te stellen voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken in de vorm van een gratis training. 
Op 2 november kwamen we bij elkaar om gezamenlijk de aanvraag te versturen. Bijgaande foto is op dat moment genomen, in het vertrouwen en de hoop dat we de subsidie toegekend kregen.
Ik voel dankbaarheid voor deze unieke samenwerking, waarmee we een brug slaan en een nieuwe weg openen voor meer samenwerking in ons mooie trainersvak. Tegelijkertijd ben ik trots dat wij door deze samenwerking 2000 mensen/trainers vakinhoudelijke online trainingen mogen aanbieden.
 
 
Wat is NL Leert Door?
NL Leert Door is een subsidie van de overheid waarmee opleiders kosteloos leerpakketten en trainingen kunnen aanbieden. Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen gebruik maken van de subsidieregeling NL leert door: een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zo leer je vaardigheden om binnen jouw organisatie ander werk te kunnen verrichten, of om beter inzetbaar te zijn bij een ander bedrijf of organisatie.
De komende dagen staan voor ons in het teken van 'live gaan'  zodat dat jij je kan inschrijven!

Dit is tevens een oproep om het bericht te delen in je netwerk, speciaal voor collega’s die deze ondersteuning kunnen gebruiken!
Via LinkedIn of Facebook

Met warme groet,

Karima Matser                                                  
Voorzitter NOBTRA
Dé brancheorganisatie voor Trainers