Leden toetscommissie

Wat doet de toetscommissie?

Auditoren toetscommissie

De toetscommissie van de NOBTRA bestaat uit negen auditoren. Zij toetsen afwisselend de aanvragen voor (Erkende) opleidingen, master, en registertrainer bij de NOBTRA. Hieronder stellen de auditoren zich voor:

 

Karima Matser is op 1 september 2017 voorzitter van de NOBTRA geworden.

Achtergrond


Marlies Molenaar, trainer, jurist, musicus
 
In 2018 heb ik me aansluitend op mijn certificering als trainer aangesloten bij de NOBTRA. Er volgde een warm welkom dat al snel leidde, mede door de leden-activiteiten, tot een inspirerend netwerk van collega-trainers.
Voor ik het besefte zat ik na een paar goede gesprekken in de toetscommissie van de NOBTRA.
Daar mag ik met mijn commissie-collega’s eindeloos nieuwsgierig zijn en vragen stellen tijdens de gesprekken voor certificering van opleiders. Ik lees interessante informatie in de aangeleverde stukken en heb boeiende gesprekken met opleiders en trainers die stevig en gepassioneerd in hun vak staan. En hoe fijn is het om hen vervolgens te verwelkomen in de dynamische kring van NOBTRA-professionals!
 
Ik ben er trots op om van dichtbij mee te maken hoe de NOBTRA zich ontwikkelt tot hét aanspreekpunt voor trainings-professionals.

 
Mijn naam is Paul Vijfvinkel (60 jr) en ik studeerde geografie voor educatie. Ik heb me ontwikkeld tot specialist in examinering en toetsing. Voor CINOP adviseer ik mbo-instellingen over examinering en kwaliteitszorg. Ik ben een echte dossiervreter en mijn favoriete onderwerpen zijn juridische en financiële details.
Ik heb gewerkt in de sectoren techniek (installatietechniek en luchtbehandeling), detailhandel, horeca, arbeidsbemiddeling en ICT. Ik heb  gewerkt als sollicitatietrainer en ik heb scholingsprojecten ICT opgezet. Voor de Inspectie van het Onderwijs ben ik een tijd analist geweest van examens voor het mbo.
Ik heb speciale affiniteit met het ‘Groene’ onderwijs: Ik ben gecertificeerd assessor voor examens van de Groene Norm en neem examens af voor Aeres mbo Barneveld, de mooiste dierenschool van Nederland. Ik begeleid daar als vrijwilliger al meer dan 10 jaar groepen van Jong Ondernemen.
Ik ben lid van de Commissie Kwaliteit van NLQF.
Voor de Nederlandse Vereniging van Burgerzaken neem ik examens Klantencontact af in gemeentehuizen door het hele land.
Ik ga me inzetten als lid van de Toetsingscommissie, iets dat helemaal bij me past.

 

VB

Achtergrond
Arnout heeft rechten gestudeerd in Utrecht en is sinds 1994 advocaat. In juli 2013 heeft hij DeHamerLegal opgericht en is hij werkzaam voor ondernemers op het gebied van ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht en informaticarecht, zie ook zijn website www.dehamerlegal.nl.


Vrije tijd
Naast zijn werk als advocaat spant Arnout zich in voor verschillende maatschappelijke organisaties, waaronder NOBTRA. Hij heeft drie studerende zoons en in zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met diverse sporten, zoals tennis, en met muziek, zowel actief (hij speelt basgitaar) als passief (concertbezoek).