NOBTRA café 24 april 2024

24 april 2024
Dit café staat in het teken van "zorgen voor jezelf als trainer”, een middag die wordt verzorgd door Femke Kemink, Matthijs Ouwehand en Wendy Alba van April trainingen.
 
Er zijn twee workshops:
  • Positieve Gezondheid: Met behulp van het spinnenweb van positieve gezondheid ga je nadenken op welk punt jij iets zou willen veranderen in je leven. In ‘Het Andere Gesprek’ ervaar je hoe het is om gehoord te worden zonder oordeel.
  • Van Stress naar Passie: Je denkt na over stress bij jezelf en zoekt samen met andere trainers wat belangrijk voor je is. Je gaat naar huis met concrete tips voor minder stress en meer passie.
 
Er is ruimte om bij aankomst met een broodje in de hand deel te nemen aan een wandeling door bos, weiland en kasteellandgoed. Neem eventueel passend schoeisel mee (het kan modderig zijn).
 
Nu al zin in: schrijf je dan direct in! Ook hier geldt een vroegboekkorting: de kosten van deze geweldige middag bedragen €50, maar als je boekt vóór 1 februari, dan krijg je €10 vroegboekkorting en is de prijs slechts €40.

Let op: er is plaats voor 18 deelnemers. Schrijf je hier in!
 
24 april 2024 12.00 – 17.00 uur
Locatie:
Groenesteinhoeve
Langbroekerdijk A14
Langbroek