Mictrotraining Laura van den Ouden

3 juni 2024

Na het succes in juni 2023 van de microtraining 'Trends in Leren en Trainen' door Laura van den Ouden waar veel collega-trainers op af kwamen, willen we in juni 2024 weer deze microtraining aanbieden. Want Laura zal eind mei 2024 in New Orleans wederom het grootste congres ter wereld voor leerprofessionals bijwonen en de belangrijkste trends mee terugnemen naar Nederland om met ons te delen! Dit 4-daagse congres van ATD (Association for Talent Development) biedt de laatste wetenschappelijke inzichten over het vak van trainen, workshops over nieuwe tools en vele interessante sprekers die hun best practices delen.
 
In 1,5 uur zal Laura ons online meenemen naar dit congres: wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen in het vak van trainer, welke rake werkvormen zag zij daar, wat zijn goede wetenschappelijke inzichten over leren en ontwikkelen? Laura zal een frisse 'heetgewassen' versie van dit congres met ons delen: je krijgt 'The Best of'! Zij zal ook dit jaar zelf weer een workshop geven op het congres en ons terugkoppeling geven hoe het is om een training te geven vanaf een Amerikaans podium voor een zaal met trainers uit vaak meer dan 30 verschillende landen.
 
Er kunnen maximaal 100 trainers aansluiten op 3 juni (19.30-21.00u). In 2023 was de sessie bijna vol, dus reserveer nu alvast je plaats, zodat je de laatste trends en de vele voorbeelden niet mist en kunt gebruiken in jouw vak als Trainer! 


Wanneer: 3 juni 2024
Tijd: 19.30 - 21.00
Waar: Online
Prijs: Voor NOBTRA leden gratis en voor niet leden 15 euro.
Hier aanmelden