Microtraining met Paula Brummelkamp - Kies je woorden, raak je deelnemers – liefdesbrieven aan je klant

13 februari 2024
Kies je woorden, raak je deelnemers – liefdesbrieven aan je klant - microtraining met Paula Brummelkamp
13 februari 2024, 19.30 – 21.00 uur

Ze zijn het eerste en belangrijkste instrument van een trainer: woorden. We praten wat af tegen onze deelnemers, live of op digitaal papier. Vaak begint dat al lang voordat ze werkelijk een training bij ons boeken, het gaat door tijdens de training, tot nog jaren daarna soms, als ze op onze mailinglijst terechtgekomen zijn. Maar zo zorgvuldig als we onze overige tools inzetten, zo achteloos gaan we vaak om met onze woorden. 

Deze microtraining geeft jouw woorden de aandacht die ze verdienen!

Hoe kies je je woorden zó dat ze optimaal impact hebben en je deelnemers in het hart raken? Welke woorden kun je beter helemaal niet in de mond nemen? En op welke momenten is zwijgen het meest sprekend?

In deze praktische workshop leer je op je woorden letten, om ze vervolgens met nog meer kracht én plezier in te zetten in je trainingen. Vanaf vanavond schrijf je liefdesbrieven aan je klant ;)
 
Paula Brummelkamp is succesvol schrijfcoach en -trainer. Ze heeft al honderden trainers en coaches geleerd om hun woorden in te zetten voor hun bedrijf en er optimaal resultaat mee te halen.

Wanneer: 13 februari 2024
Tijd: 19.30 - 21.00
Waar: Online
Prijs: Voor NOBTRA leden gratis en voor niet leden 15 euro.
Klik hier om je aan te melden