Update Corona Protocol Veilig Trainen 18 december

Update Corona Protocol Veilig Trainen 18 december

Beste collega trainingsprofessional,
 
Zaterdagavond 18 december is tijdens de persconferentie een uitgebreide uitleg gegeven over de zorgen rondom de Omikron variant en heeft het Kabinet een zo goed als totale lockdown aangekondigd die per direct ingaat en minimaal zal duren tot 19 januari aanstaande. 
De algemene maatregelen vind je hier
 
De nieuwe, aangescherpte maatregelen zijn geen goed nieuws voor ons als trainers. Het dringende advies thuis te werken en al het reizen te beperken, maken het verzorgen van live trainingen tot het eind van de Lockdown vrijwel onmogelijk. We adviseren om zoveel mogelijk trainingen online te geven. 
 
Er gelden 2 uitzonderingen:   
Steunmaatregelen
Heb je financiële zorgen, kijk voor de steunmaatregelen op de overzichtspaginaoverzichtspagina overheid
 
Inspiratie
Beste trainers van Nederland, laten we elkaar helpen en ondersteunen en vertrouwen dat we in betere tijden aankomen. Jeff Dadema van Letsgoactive training groep en mede-initiator van het protocol veilig trainen deelt hierbij een podcast. Daaronder van Power people de podcast van Mireille Ollivieira en Karima Matser, om je te inspireren en de moed erin te houden:1.            Hospitality en Leiderschap: https://anchor.fm/letsgoactive/episodes/Nr--4-Goed-voor-jezelf-zorgen-tijdens-de-lock-down---Seizoen-2-ep8669
2.            Trainen is leiden: https://peoplepower.radio/karima-matser/
 
Voor meer updates kun je ons volgen op LinkedInFacebook of ontvang ons inhoudelijke NOBTRA nieuws: inschrijven nieuwsbrief
Veel sterkte en succes allemaal! Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten en reageren op nieuwe ontwikkelingen. Samen slaan we ons ook hier weer door!
 
 
Met warme groet,
Karima Matser
Voorzitter Nobtra
Dé branchevereniging voor trainend Nederland