Update Corona Protocol Veilig Trainen 1 juni

Update Corona Protocol Veilig Trainen 1 juni

De versoepelingen die op 28 mei 2021 tijdens de persconferentie bekend zijn gemaakt, stralen optimisme uit. Ik vergelijk de stappen die we zetten terug naar een “normale” samenleving met mijn paradijsvogel plant. Onze verwachting en hoop bleven aanwezig in de wintermaanden met een volledige Lock down. In de knop lag het verlangen naar de eerste stap die lange tijd nog niet mogelijk was.

De eerste en tweede stap waren een gedeeltelijke opening in maart en april,
waarbij vooral in company en eigen locaties mogelijk waren tot 30 personen.
Het NOBTRA protocol veilig trainen is begin mei vernieuwd en aangepast gepubliceerd.Vanaf 5 juni kan stap 3 gezet worden, waarbij ‘open tenzij’ perspectief biedt.
We zijn bijna helemaal open voor trainingen geven, met inachtneming van de basisregels via NOBTRA protocol veilig trainen.
Hier zien we uit naar de laatste bloem, die als metafoor dient voor de laatste stap, afschaffing van de basisregels. Die foto zal ik, als het moment daar is, delen.


We hebben afgelopen week contact gehad met de ministeries van OCW en EZK en alles op een rij gezet.

3e  Stap openingsplan voor Trainingsinstellingen vanaf 5 juni 2021:
De onderstaande informatie is gebaseerd op de informatie op de pagina van de Rijksoverheid na de aanpassing van 28-5-2021.
Trainer en deelnemers houden zich te allen tijde aan de basisregels tegen verspreiding van corona.  Dank, dank, dank
Wij zijn blij dat we zoveel positieve stappen kunnen aankondigen en dat alle training professionals alle trainingen kunnen starten op Live locaties.
Dank voor het vertrouwen in onze updates en het veelvuldig delen ervan op social media en in de bedrijven. We hebben ons vak door onze samenwerking veilig kunnen houden!

Graag houden we je op de hoogte van meer nieuws van ons prachtige vak, we nodigen je van harte uit om onze nieuwsbrief te ontvangen.
Zijn er nog vragen, dan kun je terecht bij Angelique Koppelman: info@nobtra.nl 

Met warme groet,
Karima Matser