Archief Corona Nieuws

In deze onduidelijke en verontrustende tijd willen wij, als NOBTRA, trainers met raad en daad bij staan. Van besef naar actie.
'Anemoontjes' Aquarel. 19 maart 2020. Roeland Schweitzer

 
Pandemie, dat woord, kon jij je hier veel bij voorstellen? Landen met duizenden doden, de wereld in een lock down, de economie ongekend ontwricht, ziekenhuizen in bepaalde regio’s overvol, alles een en al onzekerheid.

En voor ons, trainers, alleen nog de mogelijkheid om online mensen te trainen. Sommigen van ons doen dit, hebben hier misschien al een levensvatbare vorm voor gevonden, anderen zitten nu zonder inkomen thuis. Voor hoe lang? In de koplampen blijven kijken, dat helpt niet. Wat kunnen wij doen? Omdenken, vooruitdenken, aan de gang met nieuwe wegen, hulp bieden, hoopvol perspectief, spirit.
 
Met veel plezier hebben wij ook dit jaar de voorbereidingen getroffen voor het organiseren van verschillende workshopdagen. Op basis van de ontwikkelingen en de gestelde richtlijnen en maatregelen heeft het bestuur in goed overleg besloten alle workshopdagen tot de zomer te laten vervallen. 22 april en 27 mei gaan niet door. Vooralsnog gaan vrijdag 3 juli en vrijdag 4 september wel door en we doen ons uiterste best daar weer een succes van  te maken. Wij hopen alle aangesloten trainers op 3 juli 2020 weer te mogen ontmoeten.
 
Voorzitter Karima Matser: "Het bestuur wenst u sterkte en een goede gezondheid toe in deze tijd, vooral ook de ouderen en zwakkere mensen in deze onzekere tijd".

Sterkte namens het NOBTRA bestuur