NOBTRA nieuwsbrief juli 2021

KOMKOMMERTIJD

Komkommertijd is de benaming voor een bepaalde periode in het jaar, met name in de zomer, waarin er weinig nieuws te melden is omdat politici en veel anderen op vakantie zijn.
[Bron: Wikipedia]
 
Eigenlijk zouden we in juli om die reden geen nieuwsbrief uitbrengen, maar omdat we toch een paar dingen willen melden, doen we het gewoon wel.
 
Linke soep
Een bijzondere titel die refereert aan de link naar onze Aanbieding Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor leden. Wij weten dat jullie met smart wachten op de link naar de speciale website waar je kunt inschrijven voor deze mooie aanbieding waarover je o.a. in de nieuwsbrief van juni hebt kunnen lezen.
 
Helaas vallen hier een paar dingen op een onprettige manier samen: de mensen van de verzekeringsmaatschappij die hard aan het werk zijn om het speciale NOBTRA-arrangement vorm te geven op een speciale site én de vakantie van onze bestuursleden. Wij bieden jullie daarvoor onze excuses aan.
 
Het goede nieuws is dat ‘linke soep’ natuurlijk een woordgrapje is en dat de site binnenkort écht voor elkaar gaat komen. Zodra dat het geval is, laten we jullie dat direct weten.
 
 
Sta jij al in de startblokken?
Zoals jullie weten, organiseren we op 9 september a.s. ons eerste live-event ‘Uit de startblokken’, samen met Uitgeverij Thema.
 
Nu heeft een flink aantal mensen zich al aangemeld, maar we hebben nog wat plaatsen over. In verband met catering hebben we de deadline gesteld op 18 augustus a.s. Als je nog niet hebt ingeschreven, dan heb je nu nog 2 weken de tijd. Haast je, want het maximumaantal deelnemers is gesteld op 100. Daarnaast wil je dit event zeker niet missen! Schrijf je hier in!
 
Nog twijfels? Ga dan naar de pagina op onze website waar we alles hebben beschreven. Daar kun je ook lezen dat we dit event Corona-proef organiseren: Er is een buitenlocatie en in de zalen is ruimte genoeg om 1,5 meter afstand te houden. Wij controleren ook op volledig gevaccineerd en/ of een negatieve corona test.
 
Dan rest ons nog jullie een fijne (rest van je) vakantie te wensen. Onze volgende nieuwsbrief kun je verwachten in de 2e helft augustus.