Uitnodiging Live Event NOBTRA: "Uit de startblokken"

Ben je er bij?!

Inspiratie event van NOBTRA en Uitgeverij THEMA 9 september 2021

 

Uit de startblokken!

Uitgeverij THEMA 2019


Schrijf je hieronder in!

Wat heerlijk dat we weer samen mogen komen. NOBTRA grijpt gelijk de kans aan en nodigt je uit voor ‘Uit de startblokken!’ op 9 september a.s. van 11.45 tot 18.00 uur.
 
We organiseren deze dag in samenwerking met Uitgeverij THEMA, de uitgever van veel trainings- en coachingsboeken, tools en spellen. We kunnen daarom gebruik maken van hun unieke binnen- en buitenlocatie in Zaltbommel.
 
Wat kun je verwachten?
Je kunt rekenen op een buitengewoon inspirerende middag. Na ontvangst en de plenaire opening kun je deelnemen aan twee workshoprondes, verzorgd door diverse auteurs van THEMA. Natuurlijk zijn zij ook beschikbaar voor een praatje (of een handtekening). We sluiten af met een gezellige borrel en niemand gaat zonder goodiebag naar huis. Het programma is nog niet helemaal definitief, maar wat we je wél alvast kunnen beloven:


Een keynote van niemand minder dan Karin de Galan.
Karin is een bevlogen trainer met ruim twintig jaar ervaring. Zij ontwikkelde een eigen didactisch model, heeft duizenden trainers opgeleid vanuit haar School voor Training en schreef meerdere zeer succesvolle boeken voor trainers en coaches.
Je hebt keuze uit zeven workshops, allemaal gegeven door trainers die ook een boek (of meer) hebben geschreven:


Bert van Dijk, Boek 'Het grote beinvloedingsspel'

Bert is opleider, trainer en schrijver. Hij werkte 10 jaar als trainer/adviseur bij Schouten & Nelissen en richtte daarna de Leary Academy op. Hij weet alles van de Roos van Leary en van hoe je je eigen gedrag en dat van anderen kunt beïnvloeden. In zijn workshop maak je kennis met het Beïnvloedingsspel, waarmee je in je training en coaching de Roos van Leary op een speelse manier kunt introduceren.


Marijne van den Kieboom, Boek 'Kom tot de Kern'
Marijne zet zich al meer dan 15 jaar in als executive coach, leiderschapstrainer en psycholoog.
Haar workshop, gebaseerd op haar boek Kom tot de kern, gaat over pre-coaching/training: wat is nou echt je (ontwikkel)vraag? Hoe kom je sneller en beter tot de kern? 
 


Joitske Hulsebosch, Boek 'Blended Leren Ontwerpen'
Joitske ziet alle online platforms en tools als een speeltuin van nieuwe mogelijkheden om leer- en veranderprocessen te ondersteunen. Zij is een specialist op het gebied van Blended ontwerpen / trainen
In haar workshop neemt ze je meer in de wereld van Blended Leren Ontwerpen, het boek dat zij onlangs lanceerde samen met Sibrenne Wagenaar.
 
Roderick Göttgens, Boek 'Teamability'
Roderick heeft 15 jaar ervaring met het creëren van High Performance Teams en - Organisaties in diverse branches. Zijn boek Teamability gaat over uitmuntend teamwork in extreme én in gewone situaties. Hij laat je ervaren wat goed teamwork is met een verfrissende en actieve sessie in de tuin.


 
Claudine Hogenboom, Tool '101 Presentatietips'
Claudine Hogenboom en Mark van der Zwan vormen samen de Presentatiepartners. Zo wakkeren ze met name leiders aan om hun eigen verhaal bloot te leggen en gereed te maken om aan anderen te laten horen. In haar workshop ga je actief aan de slag met 101 Presentatietips, een tool die is gebaseerd op de Retorica van Aristoteles, wetenschappelijke theorieën, psychologische inzichten én de ervaring van de makers.
 
Petra Kuipers, Boek 'Het boomhutgevoel'
Petra heeft zich als zelfstandig projectleider en verandermanager gespecialiseerd in het vlottrekken van moeizame projecten. Zij schreef Het boomhutgevoel, over hoe je het plezier weer terugbrengt in je projecten. Maar haar workshop gaat over iets heel anders, want Petra is zeer succesvol in het inzetten van social media voor haar eigen trainingsbureau. Wil jij meer doen met social media? In haar workshop hoor je van Petra wat werkt en wat niet voor jou als trainer.
 
Anouk Brack, Boek 'Leiderschap in verandering'
Anouk Brack is auteur van o.a. De verborgen dimensie van leiderschap, geeft internationaal trainingen leiderschapsontwikkeling, is executive coach en begeleidt teamtrajecten met haar organisatiebloei methode. En zij is de eerste gecertificeerde Leadership Embodiment Trainer van Nederland. In haar workshop laat ze je zien en ervaren dat je voor leren en ontwikkelen je hele lichaam nodig hebt.   Programma
 
11:45 - 12:15 Inloop
12:15 - 13:15 Lunch
13:15 - 13:30 Welkom en plenaire opening
13:30 - 14:30 Eerste workshop ronde
14:30 - 15:00 Pauze
15:00- 16:00 Tweede workshop ronde
16:00 - 16:15 Pauze
16:15 - 17:00 Keynote Karin de Galan
17:00 Borrel

Alle reden dus om je snel in te schrijven! We hebben een maximale capaciteit van 100 deelnemers, dus wacht niet te lang! Je kunt je inschrijven tot en met woensdag 18 augustus. Voor het inschrijven van de workshoprondes ontvang je binnenkort een aparte link per mail.
 
NOBTRA en Uitgeverij THEMA kijken ernaar uit je eindelijk weer eens écht te kunnen ontmoeten op 9 september. Ben je erbij?
 
Nog even samengevat:
  • Event NOBTRA en Uitgeverij THEMA ‘Uit de startblokken!’
  • Datum 9 september 2021 van 12.00 – 18.00 uur
  • Locatie bij Uitgeverij THEMA
Van Heemstraweg-West 5
5301 PA Zaltbommel
Gratis parkeerruimte en goed bereikbaar per OV
 
Kosten
€25 voor leden, € 75 voor niet-leden.

Speciale aanbieding voor niet-leden!
Je kunt de toegang tot dit event koppelen aan een NOBTRA lidmaatschap. Normaal gesproken betaal je € 195 voor een lidmaatschap per kalenderjaar. Wij bieden je aan om het event bij te wonen én lid te worden voor slechts € 95. Je bent dan lid tot het einde van het jaar én je kunt bij dit fantastische event aanwezig zijn. Voorwaarde is wel dat je je dan ook vastlegt om volgend jaar lid te blijven.

Daarnaast kun je van nóg een fantastische aanbieding gebruik maken. NOBTRA heeft een collectieve beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kunnen afsluiten voor € 100 per jaar (exclusief assurantiebelasting en administratiekosten). Alle NOBTRA leden krijgen deze verzekering tot 31 december 2021 gratis aangeboden, op voorwaarde dat ze de verzekering ook afnemen in 2022. Uiteraard is de verzekering niet verplicht bij een lidmaatschap. Mocht je wel zijn geïnteresseerd, dan kun je dat aangeven middels een mail aan info@nobtra.nl, je krijgt dan binnenkort een directe link naar de verzekeraar met alle informatie en mogelijkheid tot inschrijven, zodat je goed geïnformeerd kunt beslissen. 

 
Schrijf je hier in
 
NOBTRA 10 jaar 2019
 
Schrijf je hier in