Oproep bestuurslid/ toets specialist

Vacature Toets specialist tevens bestuurslid

NOBTRA is dé brancheorganisatie voor Trainend Nederland en wij zijn daarmee hét aanspreekpunt voor en over training in Nederland. We staan voor het professionaliseren en certificeren van het vak trainen. We toetsen, erkennen, ontwikkelen en verbinden beroepstrainers met opdrachtgevers. Zo bevordert en bewaakt NOBTRA de kwaliteit van het trainersvak in Nederland.
 
NOBTRA heeft een Beroepsregister voor trainers en opleiders met een PE-certificering.
 
We hebben een stijgende lijn in onze aanvragen voor Trainer NOBTRA-certificering en zijn daarom -ter uitbreiding van het bestuur- per direct op zoek naar een:
 
Trainer NOBTRA toets specialist voor 8 uur per week
 
Wat ga je bij ons doen?
Je bent het aanspreekpunt voor de Trainer NOBTRA procedure, je voert gesprekken met aspirant leden en helpt mensen hun portfolio te optimaliseren, uiteraard binnen de kaders van validiteit en betrouwbaarheid. Onderdeel van je taak is het beoordelen van portfolio’s voor Trainer NOBTRA. Als bestuurslid ben je ook onderdeel van de PE- en Certificering commissie en ontwikkel je samen met de commissie het toets beleid.
 
Wat zijn je belangrijkste taken?  
Wat verwachten we van jou?  
Wat mag je van ons verwachten?  
Voel jij je aangesproken door het bovenstaande, stuur dan uiterlijk 26 juli een korte motivatie en een cv per e-mail naar: margreeth@nobtra.nl. Laat ons daarbij ook even weten wanneer je in augustus eventueel beschikbaar bent voor een sollicitatie gesprek (via Zoom).