Frederika van der Meer

Trainen en coachen is mijn grote passie, samen met het systemisch werken. Mijn motto is dan ook: waarom moeilijk doen als het systemisch zoveel makkelijker en effectiever kan.

Ik geef training in het werken met de onderstroom in organisaties, uiteraard in combinatie met de bovenstroom. Dit doe ik via mijn eigen Systemisch Leiderschapsprogramma, maar ook via workshops aan studenten van hogescholen en universiteiten. Mijn missie is om het voor (toekomstig) leidinggevenden makkelijker en leuker te maken. Niet harder gaan werken, maar effectievere interventies doen met de blik op het geheel.
Bij mijn trainingen zet ik regelmatig paarden in, maar alleen als dit een toegevoegde waarde heeft. 

Ook een training op gebied van communicatie, samenwerking of DISC, met of zonder paard, in-company of op de hei: je mag me er voor bellen.

Ik ben Frederika van der Meer, traincoach en woonachtig in het prachtige Friesland, maar werkzaam in heel Nederland. Humor, veiligheid en vertrouwen zijn mijn basis-ingrediënten voor een goede ontwikkelomgeving en daar waar nodig ‘to the point’. En….. uiteraard ontbreekt de “lekkerbak” bij geen enkele training!