Danique Thuis

Happy Chief Danique:
👉 Enthousiast, oprecht en bevlogen, dat ben ik! Ik ben Danique van Happy Chief & co en als trainer krijg ik heel veel energie van het werken met young professionals die graag het onderste uit de kan willen halen als het gaat om werkgeluk.
 
Minder ziekteverzuim & disconnectie op de werkvloer? Yes, please!
Met onze unieke en persoonlijke aanpak met een focus op soft skills zorg ik graag voor teams vol Happy Chiefs. Oftewel: zelfverzekerde collega’s die zich dankzij onze trainingen als mens en professional zo hebben ontwikkeld dat ze met alle opgedane kennis en vaardigheden ware Happy Chiefs zijn geworden. Collega’s die met veel plezier en zelfvertrouwen in elke situatie de meest succesvolle resultaten kunnen boeken. 
 
Ik word Happy van:
➡Mensen laten stralen
➡Van betekenis zijn voor anderen
➡Bulderen van het lachen
➡In de natuur zijn en ‘natuur-lijk’ ook van Terschelling
 
Ik ben een Chief in:
👉Het ontwikkelen en geven van trainingen die alles te maken hebben met bevlogen jonge professionals op hun eigen skills te laten varen, zodat zij ook echt het verschil kunnen maken. Dankzij mijn voelsprieten kan ik snel intunen bij wat er écht speelt. Daardoor gaan alle maskers snel af, komen verlangens en inzichten vaak gelijk aan de oppervlakte en gaat er een dosis positieve energie stromen. That makes me happy 😉