Trainers

Als professioneel trainer of beroepstrainer in opleiding kun je je aansluiten bij de NOBTRA. Als trainen je vak is en je geeft persoons- en groepsgerichte trainingen, dan is de Nederlandse Orde van Beroepstrainers dé plek waar je erkend kunt worden, waar je kennis krijgt aangereikt, waar diensten voor je klaar staan en waar je professionele collega’s kunt ontmoeten. 
Bij de NOBTRA kennen we verschillende categorieën trainers.
  • Aspirant leden, aangesloten bij de NOBTRA
  • Student leden
  • Trainer NOBTRA®
  • Mastertrainer NOBTRA®
  • Registertrainer NOBTRA®
Let op! Aanmelding voor Trainer NOBTRA, Mastertrainer NOBTRA, en Registertrainer NOBTRA is alleen mogelijk als je al aspirant lid bent en een portfolio indient via het portal bij de toets commissie.

Als jij je aanmeldt bij de NOBTRA, krijg je de status Aspirant Lid. Dit betekent dat je bent aangesloten bij de NOBTRA. De voordelen van aspirant lid zijn bijvoorbeeld met korting deelnemen aan een workshop of webinar.

Na Aspirant Lid is het mogelijk om door te groeien en erkend te worden als Trainer NOBTRA, Master Trainer NOBTRA en Registertrainer NOBTRA. Beroepstrainers die als Trainer NOBTRA, Master Trainer NOBTRA en Registertrainer NOBTRA erkend zijn, krijgen een eigen pagina op de NOBTRA website en mogen het logo van de NOBTRA voeren.

Intervisie

Sinds 1 oktober 2020 is Susanne Mentink-Langenakker intervisie coördinator voor de NOBTRA. Suzanne is trainer NOBTRA en werkzaam als zelfstandig teamontwikkelaar en trainer. Vanuit mijn onderwijsachtergrond, waar ik ooit als broekie voor het eerst mensen iets mocht leren, neem ik intervisie-ervaring mee.   
Ik vind het belangrijk om te zorgen dat de intervisie -voor en door trainers- een ‘NOBRTRAsausje’ krijgt. En dit kan alleen maar als jij als lid aangeeft wat jij er persoonlijk uit wilt halen. Meer Lezen...

Aanmelden

Heb jij interesse in een lidmaatschap bij de NOBTRA? Kijk dan hier voor de voordelen of ga meteen naar het formulier in je aan te melden.

Met dit formulier meld je je aan bij de NOBTRA.

Gesprek NOBTRA