Certificering trainers

Als professioneel trainer of beroepstrainer in opleiding kun je je aansluiten bij de NOBTRA. Als trainen je vak is en je geeft persoons- en groepsgerichte trainingen, dan is de Nederlandse Orde van Beroepstrainers dé plek waar je erkend kunt worden, waar je kennis krijgt aangereikt, waar diensten voor je klaar staan en waar je professionele collega’s kunt ontmoeten. 
Bij de NOBTRA kennen we verschillende categorieën trainers.
  • Kennismakingslidmaatschap
  • Leden, aangesloten bij de NOBTRA
  • Trainer NOBTRA®
  • Mastertrainer NOBTRA®
  • Registertrainer NOBTRA®
Let op! Aanmelding voor Trainer NOBTRA, Mastertrainer NOBTRA, en Registertrainer NOBTRA is alleen mogelijk als je al NOBTRA lid bent en een portfolio indient via het portal bij de toets commissie.

Als jij je aanmeldt bij de NOBTRA, krijg je de status NOBTRA lid. Dit betekent dat je bent aangesloten bij de NOBTRA. De voordelen van lid zijn, zijn bijvoorbeeld met korting deelnemen aan een workshop of webinar.

Na NOBTRA lid is het mogelijk om door te groeien en erkend te worden als Trainer NOBTRA, Master Trainer NOBTRA en Registertrainer NOBTRA. Beroepstrainers die als Trainer NOBTRA, Master Trainer NOBTRA en Registertrainer NOBTRA erkend zijn, krijgen een eigen pagina op de NOBTRA website en mogen het logo van de NOBTRA voeren.
Ja, ik meld me aan!