NOBTRA Podcast online!

Wellicht had je je podcasts al in de gaten gehouden en zelfs de eerste NOBTRA podcast al gevonden? We hadden het onlangs al aangekondigd: NOBTRA is gestart met het maken van podcasts.
In de Nobtra Podcast praten we met trainers, coaches, sprekers en learning & development professionals over het mooiste beroep ter wereld: het trainersvak.  We praten over hoe zij in het vak zitten, wat hun specialismen zijn, welke inzichten ze bieden en waar zij zelf tegenaan lopen. 
De gastheren zijn Harro Willemsen en Jeff Dadema. Beiden zijn zelf trainer en bekend als presentatoren van de Nobtra online en live congressen. 
 
Mireille Ollivieira
In onze eerste aflevering is onze gast Mireille Ollivieira, Nobtra trainer van het jaar. Zij is leermanager bij de gemeente Amsterdam, waarbij ze leidinggevenden traint en coach op het gebied van persoonlijk leiderschap en integriteit. Daarnaast coacht ze professionals, is trainer diversiteit en leiderschap en is gespreksfacilitator. Ze is als Deep Democracy instructor en facilitator verbonden aan Human Dimensions.
In de tweede aflevering staat de winnaar van de Young Talent Award centraal: Suzanne Nieuwenhuijs-Mekking, deze aflevering volgt op of rond 14 juli.
 
Mireille en Suzanne live!
Heb je na het horen van Mireille de smaak te pakken en zou je zowel haar als collega Suzanne live willen meemaken? Dat kan nog op 5 juli! We zijn dan in Rotterdam voor een dag Diversiteit & Inclusie, waar naast beide dames ook Marten Bos en Ilse Volkstedt te zien en horen zijn. Schrijf snel in, er zijn nog een paar plaatsen over! Meld je aan op de site: NOBTRA café