De Trainer van het jaar 2016/17 is… Jacob van der Meulen!

Jacob van der Meulen Trainer van het Jaar 2016/17.

jacob

Impact

Jacob van der Meulen is trainer, coach en opleider van trainers bij het Ministerie van Defensie en oprichter van Metafoor Training.
Voor de verkiezing van Jacob tot Trainer van het Jaar 2016/17 gaven o.a. deze argumenten de doorslag: Jacob beschikt over een bovengemiddelde kennis van modellen en is in staat die flexibel toe te passen. Hij heeft een belangrijke impact op het vak qua input (zijn creativiteit, werkvormen, werkboeken) en resultaat. Door zijn kennis, de werkvormen die hij gebruikt en de afstemming lijkt hij moeiteloos te trainen. Jacob creëert een verlangen naar meer bij deelnemers waardoor er zelfs jaren na de training nog door deelnemers wordt nagepraat over de inhoud en de vorm van zijn trainingen, en de feedback die zij zelf hebben ontvangen.

Lees meer over de ijzersterke marine-trainingen.

Felbegeerde titel

NOBTRA-woordvoerder en Trainer van het Jaar-jurylid Mieke Tummers: “Ieder van de genomineerde trainers verdient het om te winnen op zijn eigen unieke wijze. In vijf jaar tijd is deze vakprijs voor trainers uitgegroeid tot een felbegeerde titel”. De Trainer van het Jaar ontvangt een sculptuur, een jaar NOBTRA-lidmaatschap met vrijstelling van contributie. Eerdere winnaars van deze titel waren Marion Reijerink (2012-13), Jitske Kramer (2013-14), Titia van der Ploeg (2014-5) en Silvia Blankestijn (2015-16).

Overige genomineerden

De overige genomineerden voor deze 2016-editie waren: Charlotte Rutten, trainer, adviseur, coach en opleider bij Boertien Vergouwen Overduin, Joris Leijtens, trainer, coach, adviseur bij Boertien Vergouwen Overduin, Marleen de Bruijn, train-de-trainer en oprichter van De Authentieke Trainer, Maurits Stakenburg, trainer, coach en oprichter van Face & Face.

Dag van de Trainer

De Trainer van het Jaar werd bekendgemaakt tijdens de Dag van de Trainer, die jaarlijks wordt georganiseerd door Uitgeverij THEMA. Dit evenement is bedoeld voor trainers, coaches, docenten, HRM-ers, loopbaancoaches, opleidingsverantwoordelijken of andere professionele begeleiders. Het jaarlijkse evenement biedt inspiratie via diverse sprekers en workshops. De Dag van de Trainer vond plaats op vrijdag 23 september in Spant! in Bussum. Dit jaar stond de Dag van de Trainer in het teken van Groei. Voor meer informatie: https://www.sn.nl/events/dag-van-de-trainer-2016/#overzicht

 

SaveSave

SaveSave