NOBTRA nieuwsbrief maart/ april 2023

NOBTRA nieuws, maart/ april 2023

We hopen allemaal op een beetje zon, dat zit nog niet helemaal mee. Gelukkig hebben we bij Nobtra altijd zonnig nieuws! Zo is ons eerste Nobtra Café verplaatst naar 5 juli a.s., maar het is dan ook gelijk een hele dag! Daarnaast hebben we nóg een Save the date en hebben we dubbel nieuws over PE: een mooie workshop bij de TU Eindhoven voor maar liefst 10 PE-punten én nieuws over je al verzamelde PE-punten. Lees dus snel door!
 

Nobtra Café

In februari hadden wij opgewekt aangekondigd dat we zouden gaan starten met een nieuwe activiteit: het Nobtra Café, waar trainers elkaar ontmoeten en aan een workshop deelnemen. We hadden de eerste al aangekondigd voor 26 april a.s. bij de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel, maar door omstandigheden moeten we die helaas uitstellen. Maar… op 11 oktober gaan we wel naar Scherpenzeel, daarover meer in een volgende nieuwsbrief.
 
De maanden mei en juni zijn al aardig vol, daarover straks meer, daarom is onze eerder aangekondigde workshopdag op 5 juli nu de start van het Nobtra Café. Deze sessie staat geheel in het teken van Diversiteit & Inclusie en we hebben daar 4 geweldige workshops die worden gegeven door Mireille Ollivieira, Suzanne Nieuwenhuijs, Ilse Volkstedt en Marten Bos. Houd deze datum dus vrij!
 
Het programma, de locatie en de aanmeldlink plaatsen we in de nieuwsbrief van mei.
 
 

Save the date!

In het kader van data vrijhouden hebben we er nog een voor je: op 22 juni a.s. hebben we een trainingsdag met en bij De Koninklijke Marine in Den Helder. We gaan ervaren hoe de marine haar militairen leert om trainingen in de praktijk te brengen. Dat wordt een superdag!
 
Het programma en de aanmeldlink plaatsen we in de nieuwsbrief van mei.
 

TU Eindhoven en PE

De TUe heeft een workshop voor zelfstandig werkende trainers aangeboden voor PE. Deze is te vinden in de Agenda van de PE-portal. Voor deze zelftraining ontvang je 10 PE-punten. 
 
Tijdens deze workshop leer je om vitaal en weerbaar te ondernemen. Door middel van informatie en gerichte opdrachten krijg je inzicht in en toegang tot bewezen effectieve strategieën om dit te realiseren (gebaseerd op ons eerdere onderzoek). Bovendien krijg je tools aangereikt die bijdragen aan een andere manier van denken en doen. Dit kan ervoor zorgen dat je meer grip op jouw business krijgt. Vervolgens ga je zelf aan de slag om deze strategieën toe te passen op je eigen situatie. Meer informatie vind je in de PE-agenda en hier.  
 
 

NOBTRA Intervisie en PE

Er is lang op gewacht, maar het is zover! Heb je meegedaan aan NOBTRA Intervisie in 2021 en 2022, dan zijn deze te zien in jouw PE-overzicht in de Portal, bij Mijn PE-activiteiten.
In de zomer zullen we de intervisiebijeenkomsten die gevolgd zijn in het eerste half jaar van 2023 invoeren, zodat de PE-punten voor je zichtbaar zijn.
 
Binnenkort kunnen we hopelijk ook beginnen met het invoeren van de PE-punten van deelname aan events en microtrainingen!

Zo ziet het er uit in jouw portal:
 
 

NOBTRA agenda