NOBTRA microtraining Arie Speksnijder: dinsdag 7 maart

NOBTRA microtraining: 'De Taalbrug'

Beste [[naam]],

Je hebt je ingeschreven voor de NOBTRA microtraining De Taalbrugdoor Arie Speksnijder op dinsdag 7 maart van 19.30 – 21.00 uur.
 
Inhoud van de microtraining:
Een trainer is een bruggenbouwer en het belangrijkste bouwmateriaal van een trainer is taal. Een belangrijke taalbrug is de brug tussen de start van de training en het daadwerkelijk iets nieuws gaan leren. Of je de deelnemers nu meteen in het diepe gooit met een praktijkopdracht of dat je alleen het programma even laat zien: ergens komt het moment dat je de overstap maakt van de introductie naar de uitleg van nieuwe theorie of vaardigheden. De kwaliteit van jouw taalbrug bepaalt voor een deel of de deelnemers enthousiast meekomen, of bedenkelijk kijkend of afwachtend langs de kant blijven staan.
 
In deze workshop ontdek je de drie pijlers van zo’n taalbrug. Als je deze taalbrug gebruikt, voelen de deelnemers dat je hen begrijpt, gaan ze verlangen naar het resultaat van de training en kennen ze jouw aanpak. Voor wie De Trainingsachtbaan al kent: dit is het ‘nu-straks-hoe’ van de kleine introductie.
In de workshop krijg je uitleg en voorbeelden van zulke taalbruggen en ontwerp je ook één of meer taalbruggen voor jouw eigen trainingen.
 
Inloggen:  
Ondersteuning
Voor vragen of problemen rondom het inloggen is Margreeth van der Vlis- van Bennekom vanaf een half uur voor aanvang bereikbaar op 06 41805185. Mochten er technische problemen zijn, dan kunnen wij je hier nog tot het moment van aanvang mee helpen.
De microtraining start exact op het aangegeven tijdstip en wordt niet opgenomen om later terug te kijken!
 
Link:
Je ontvangt uiterlijk dinsdagochtend 7 maart de inloggegevens voor deze microtraining. Mocht je voor die tijd vragen hebben, dan horen wij dit graag!


NOBTRA is brancheorganisatie voor Trainend Nederland en wij zijn daarmee hét aanspreekpunt voor en over training in Nederland. We staan voor het professionaliseren en certificeren van het vak trainen.


Wil jij je ook bij ons aansluiten? Dat kan bijvoorbeeld door ons kennismaking
lidmaatschap. Je kunt je dan als eerste inschrijven voor microtrainingen, broadcasts en workshops die je dit jaar kan volgen. Of help ons mee om de kwaliteit van meer trainers in Nederland te verbeteren: sluit je bij ons aan en word ook Trainer NOBTRA!


Vind jij het belangrijk om je vakkennis te vergroten en dit ook andere trainers te gunnen, maak ze dan attent op onze nieuwsbrief:         
Hartelijke groet, 
                 
Margreeth van der Vlis- van Bennekom                      Arie Speksnijder
Events en microtrainingen NOBTRA                            Bridge2Learn