Corona Nieuws

In deze onduidelijke en verontrustende tijd willen wij, als NOBTRA, trainers met raad en daad bij staan. Van besef naar actie.
'Anemoontjes' Aquarel. 19 maart 2020. Roeland Schweitzer

 
Pandemie, dat woord, kon jij je hier veel bij voorstellen? Landen met duizenden doden, de wereld in een lock down, de economie ongekend ontwricht, ziekenhuizen in bepaalde regio’s overvol, alles een en al onzekerheid.

En voor ons, trainers, alleen nog de mogelijkheid om online mensen te trainen. Sommigen van ons doen dit, hebben hier misschien al een levensvatbare vorm voor gevonden, anderen zitten nu zonder inkomen thuis. Voor hoe lang? In de koplampen blijven kijken, dat helpt niet. Wat kunnen wij doen? Omdenken, vooruitdenken, aan de gang met nieuwe wegen, hulp bieden, hoopvol perspectief, spirit.
 
Met veel plezier hebben wij ook dit jaar de voorbereidingen getroffen voor het organiseren van verschillende workshopdagen. Op basis van de ontwikkelingen en de gestelde richtlijnen en maatregelen heeft het bestuur in goed overleg besloten alle workshopdagen tot de zomer te laten vervallen. 22 april en 27 mei gaan niet door. Vooralsnog gaan vrijdag 3 juli en vrijdag 4 september wel door en we doen ons uiterste best daar weer een succes van  te maken. Wij hopen alle aangesloten trainers op 3 juli 2020 weer te mogen ontmoeten:
 
Voorzitter Karima Matser: "Het bestuur wenst u sterkte en een goede gezondheid toe in deze tijd, vooral ook de ouderen en zwakkere mensen in deze onzekere tijd".

Sterkte namens het NOBTRA bestuur

Online Blended Training - Learning Stone

Learning Stone biedt 3 weken lang 6 sessies aan rondom 'Online Blended Training'. In verschillende sessies komen gastsprekers aan bod en worden opdrachten en andere onderwerpen besproken. NOBTRA leden krijgen 25% korting op deze sessies! Meer Lezen...

Het Coronaloket

Heb jij vragen over Corona? Het Corona Loket van de Kamer van Koophandel is opgezet om vragen van ondernemers te beantwoorden. Bekijk hier wat je kunt doen en welke regelingen er zijn. Het KVK Coronaloket is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur voor al je ondernemers­vragen.

Informatie over extra tijdelijke ondersteuning voor zzp'ers

De Rijksoverheid heeft een pakket aan maatregelen samengesteld om zzp’ers te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Wil jij weten of je als trainer in aanmerking komt voor deze tijdelijke ondersteuning? Klik dan hier

Wat is het advies voor trainers?

De Rijksoverheid heeft de richtlijnen voor aanpak van het Coronavirus de laatste tijd flink verscherpt. Wat betekenen deze maatregelen voor jou als trainer en welke maatregelen zijn er? Meer Lezen...
 

Online aanbod - Wat kan jij als trainer doen?

Door de getroffen maatregelen kunnen er geen live trainingen gegeven worden. Wel wil de NOBTRA haar aangesloten trainers ondersteunen in mogelijkheden om trainingen en dergelijke te blijven geven. Daarom hebben wij hieronder verschillende tips en initiatieven op een rij gezet. Klik hier om deze te bekijken.