Liefde voor leren

14 februari 2020
Op 14 februari 2020 organiseren Kloosterhof & TvOO het congres 'Liefde voor Leren'.

Niets krijgt meer voorrang van onze aandacht dan het piepje van onze mobiele telefoon bij het ontvangen van een boodschap. We hebben aandacht nodig om goed te kunnen leren en presteren. Tijd dus voor aandacht aan aandacht in alle facetten van onze werkomgeving.
  • Stefan van der Stigchel opent deze dag met zijn keynote: “Zo werkt aandacht,” waarin hij laat zien hoe we informatie verwerken maar ook beschrijft welke technieken er zijn waarmee je aandacht kunt sturen. Hij doet als onderzoeker vooral onderzoek naar visuele waarneming en kan vragen beantwoorden die gaan over afleiding en focus.
  • Jacqui Brassey die als adjunct professor onderzoek doet naar Authentiek Zelfvertrouwen, wat hebben we nodig om goed te functioneren in onze werk- en privé omgeving en welke rol speelt zelfvertrouwen daar dan in.
  • Manon Ruijters geeft met haar visie op zinvol werk weer een geheel andere invulling aan het thema aandacht.
In twee workshoprondes met keuze uit 6 sessies krijgt ieder de kans om een facet van het onderwerp 'Aandacht' te verkennen

Je gaat naar huis met een speciaal themanummer van TVOO over aandacht en we hopen je aandacht natuurlijk gedurende de hele dag vast te houden.

Voor Nobtra leden € 165,--.
Voor het programma en meer informatie, zie https://www.hrdcongres.nl/