Reminder NOBTRA.LIVE congres 8 april

NOBTRA.LIVE: Anders kijken, Anders trainen

Beste lezer,
 
Je hebt het vast al gelezen maar misschien denk je dat het nog lang niet zo ver is… ons NOBTRA.live congres is al op 8 april! Let op: we hebben plaats voor 150 deelnemers en de aantallen lopen snel op. Wanneer je dat nog niet gedaan hebt, schrijf je dan snel in!
 
Hieronder nog even de reminder:
 
Op 8 april a.s. presenteert NOBTRA in samenwerking met Dutch Training Professionals het NOBTRA.LIVE congres met een spectaculair programma wat je als training professional niet mag missen! Dit jaar doen we de naam écht eer aan door inderdaad LIVE te gaan!

Je wordt geïnspireerd door fantastische sprekers die je binnenkort op onze site kunt bekijken. Je krijgt een schat aan inzichten en informatie over hoe je met een andere blik naar trainen kunt kijken. Daarnaast ga je van alles op trainingsgebied beleven op het belevingsplein, waarbij je nieuwe ideeën voor jouw trainingen opdoet. Zo ga je op verschillende ruim opgezette plekken bijzondere ervaringen opdoen, zoals je droom waarmaken in 7 minuten, een boks sessie bijwonen, een zitzak gesprek voeren en een zeepkist beklimmen. 
 
Wat hébben we het gemist om elkaar live te zien en te spreken, daar is hier voldoende ruimte voor in ons programma. De presentatie is in de vertrouwde handen van Jeff Dadema en Harro Willemsen.
Wij kijken er al enorm naar uit om je te ontmoeten op 8 april, kom je ook? Er is plaats voor 150 deelnemers op deze dag die geheel in het teken staat van trainen en opleiden. Meer informatie op:
NOBTRA.LIVE

 

Anders kijken, anders trainen
Wanneer: 8 april 2022 live congres!
Locatie: Het Nationaal Militair Museum in Soest
Tijd: 9.30 - 17:00
Prijs: 25 euro (excl. btw) voor NOBTRA leden en 75 euro (excl. btw) voor niet leden.

Ben je geen lid en wil je lid worden bij ons? Dan hebben wij een aantrekkelijke aanbieding je! Voor 75 euro (excl. btw) word jij kennismakingslid én krijg je een ticket voor ons evenement op 8 april! Kies in dat geval bij je inschrijving voor het congres voor "aanbieding nieuwe leden". Je bent dan automatisch ook lid NOBTRA.
 
Meld je hier aan: Inschrijven NOBTRA.LIVE