Protocol Veilig TrainenIn het belang van alle trainers in Nederland is er een protocol ontwikkeld om trainingen en opleidingen weer te kunnen opstarten. Het protocol is tot stand gekomen op initiatief van de Nederlandse Orde van BeroepsTrainers (NOBTRA) in samenwerking met 30 trainers en trainingsbureaus onder leiding van met Jeff Dadema van de Letsgoactive training groep. Hieronder is het mogelijk om het protocol te downloaden.

NIEUW: Engels protocol! 
Na vele verzoeken hebben wij het protocol veilig treinen ook in het Engels vertaald. Onderaan de pagina zijn beide protocollen te downloaden. 

Updates Protocol Veilig Trainen

Hier vind je de laatste updates rondom het Protocol Veilig Trainen

De update van 18 februari 2022:

Beste collega ,
Het goede nieuws is dat de maatregelen nog verder versoepelen, de eerste stap gaat in op 18 februari  en de 2e stap vanaf 25 februari. Dit hebben we in het protocol veilig trainen aangepast.
Na bijna 2 jaar sluiten we hiermee het grootste deel van alle maatregelen af voor trainings professionals. We vragen je wel om op elkaar te blijven letten en elkaar te helpen zodat we elkaar niet besmetten. Het virus is er nog steeds.
 
Als dank voor jullie steun willen we je uitnodigen om tegen een aantrekkelijk tarief aanwezig te zijn op vrijdag 8 april  bij NOBTRA.LIVE, we zien ernaar uit om elkaar dan in het echt te ontmoeten. Hoe fijn is dat!


Voor meer updates kun je ons volgen op LinkedInFacebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om updates te ontvangen.
Zijn er nog vragen, dan kun je terecht bij Angelique Koppelman: info@nobtra.nl

Samen op weg naar Trainingen geven met het Protocol Veilig Trainen.

Voor alle informatie, zie onze nieuwsbrief.

Vorige updates over ons protocol vind je op deze pagina.


Download het Protocol Veilig Trainen

Klik hier om het protocol te kunnen downloaden. Er zal dan een nieuw scherm openen.
Click Here to download our Protocol Safe Training.