Webinar TrainersAcademie op 11 maart

Online Workshop TrainersAcademie op 11 maart 19.30-21.00 uur

Beste [[naam]],

Je hebt je ingeschreven voor het NOBTRA webinar op donderdag 11 maart van 19.30-21.00 uur door Petra Aartsen van de TrainersAcademie.
 
Inhoud van deze online workshop:
25 jaar TrainersAcademie en de toekomst van het trainersvak.
 
Wil jij ook dat je training leidt tot gedragsverandering?
En ingebed is in het dagelijks leven van jouw deelnemers?
 
In deze presentatie over heden, verleden en toekomst van het trainersvak geven we je een doorkijkje in de manier waarop wij ervoor zorgen dat de trainers die wij afleveren goed voorbereid zijn op de toekomst. 
 
En waarom het dus ook handig is om je, soms tegen je gevoel in, toch te verdiepen in de mogelijkheden van ICT voor leren.
 
 
Inloggen:  
Ondersteuning
Voor vragen of problemen rondom het inloggen is Margreeth van der Vlis vanaf een half uur voor aanvang bereikbaar op 06 41805185. Mochten er technische problemen zijn, dan kunnen wij je hier nog tot het moment van aanvang mee helpen.
De workshop start exact op het aangegeven tijdstip.


Link:
Je ontvangt uiterlijk donderdagochtend 11 maart de inloggegevens voor deze online workshop
Mocht je voor die tijd vragen hebben, dan horen wij dit graag!


NOBTRA is brancheorganisatie voor Trainend Nederland en wij zijn daarmee hét aanspreekpunt voor en over training in Nederland. We staan voor het professionaliseren en certificeren van het vak trainen.
Wil jij je ook bij ons aansluiten?
Dat kan bijvoorbeeld door ons kennismakinglidmaatschap. Je kunt je dan als eerste inschrijven voor Webinars en Workshops die je dit jaar kan volgen.
Of help ons mee om de kwaliteit van meer trainers in Nederland te verbeteren: sluit je bij ons aan en word ook Trainer NOBTRA!


Vind jij het belangrijk om je vakkennis te vergroten en dit ook andere trainers te gunnen, maak ze attent op onze nieuwsbrief:         
Met warme groet, 
                 
Margreeth van der Vlis – van Bennekom   &   Petra Aartsen
Events en webinars NOBTRA                       TrainersAcademie