Webinar Schouten & Nelissen op 18 maart

NOBTRA webinar Schouten & Nelissen:

Beste [[naam]],

Je hebt je ingeschreven voor het NOBTRA webinar op donderdag 18 maart van 19.30-21.00 uur door Marcolien Huybers van Schouten & Nelissen University of Applied Sciences.
 
Inhoud van het webinar:
Het ontwerpen van blended leertrajecten
Het is 2021, we zitten middenin de Coronapandemie en de wereld ziet er heel anders uit dan een paar jaar geleden. We moeten ons allemaal aanpassen aan een nieuwe werkelijkheid. In korte tijd is online leren met webinars en videoconferencing met tools als Zoom en MS-Teams enorm toegenomen. Het geven van een fysieke les, workshop, presentatie of training is op dit moment zeer beperkt of niet meer mogelijk. Dit zorgt ervoor dat er in korte tijd een enorme omslag is gemaakt van fysiek offline leren naar online leren op afstand. Het palet aan mogelijkheden en de behoefte om met meer variatie en op meerdere momenten een leerproces te organiseren wordt groter. Dit alles vraagt een verandering van trainers  in het ontwerpen van leertrajecten.
Wat is een blended leertraject?  Welke stappen moet je zetten om een blended leertraject te ontwerpen?  En welke rol spelen een leerplatform, videoconferencing en social learning tools hierbij. We zoomen kort in op technologie en leren. Daarna word je aan de hand van een stappenplan meegenomen in het ontwerp van een blended leertraject.
Inloggen:  
Ondersteuning
Voor vragen of problemen rondom het inloggen is Margreeth van der Vlis vanaf een half uur voor aanvang bereikbaar op 06 41805185. Mochten er technische problemen zijn, dan kunnen wij je hier nog tot het moment van aanvang mee helpen.
Het webinar start exact op het aangegeven tijdstip.


Link:
Je ontvangt uiterlijk donderdagochtend 18 maart de inloggegevens voor dit webinar
Mocht je voor die tijd vragen hebben, dan horen wij dit graag!


NOBTRA is brancheorganisatie voor Trainend Nederland en wij zijn daarmee hét aanspreekpunt voor en over training in Nederland. We staan voor het professionaliseren en certificeren van het vak trainen.
Wil jij je ook bij ons aansluiten?
Dat kan bijvoorbeeld door ons kennismakinglidmaatschap. Je kunt je dan als eerste inschrijven voor Webinars en Workshops die je dit jaar kan volgen.
Of help ons mee om de kwaliteit van meer trainers in Nederland te verbeteren: sluit je bij ons aan en word ook Trainer NOBTRA!


Vind jij het belangrijk om je vakkennis te vergroten en dit ook andere trainers te gunnen, maak ze attent op onze nieuwsbrief:         
Met warme groet, 
                 
Margreeth van der Vlis – van Bennekom   &    Marcolien Huybers
Events en webinars NOBTRA                          Schouten & Nelissen
                                                                   University of Applied Sciences.