Webinar Succesvol Binnenkomen bij Bedrijven

Succesvol Binnenkomen bij Bedrijven

Webinar 'Succesvol Binnenkomen bij Bedrijven'

De afgelopen jaren ben ik veel in contact geweest met collega trainers, coaches en adviseurs. Nog steeds vertellen ze mij vaak dat ze de wens hebben om voor (grotere) bedrijven en organisaties te werken maar geen idee hebben hoe dit aan te pakken. Belemmerende overtuigingen die ik ze daarover hoor uitten, zijn: Mijn persoonlijke ervaringen zijn echter totaal anders.
Al vanaf het moment dat ik als zelfstandig trainer, coach en adviseur werk, heb ik leuke, interessante én goedbetaalde opdrachten bij organisaties en bedrijven binnen weten te halen.
Naast een flink portie doorzettingsvermogen, lef én de overtuiging dat je veel waarde komt toevoegen met je dienstverlening, zijn er een aantal factoren die bepalend zijn of je deze opdrachten daadwerkelijk naar je toe weet te trekken.
En met de huidige maatschappelijke ontwikkelingen, zijn deze factoren alleen nog maar belangrijker geworden.
In deze workshop leer ik je die graag.
Deelname levert je op: Heb je hier interesse in? Voel je welkom en schrijf je dan in.

Ik zie ernaar uit om je te ontmoeten!
Met hartelijke groet,
Carolien Roodzant

Carolien Roodzant traint & coacht naar hartelust. Leidinggevenden coacht ze naar stevig persoonlijk leiderschap. Ervaren ZZP-trainers & coaches helpt ze aan 100.000 euro per jaar met werk waar hun hart vol van is www.carolienroodzant.nl

Wanneer: Dinsdag 20 april van 19.30 - 21.00
Waar: Online
Aanmelden: Hieronder

Type deelnemer