Webinar Harro Willemsen op 13 november 13.30-14.30

Webinar "Stop met koude Acquisitie" met Harro Willemsen op 13 november

Beste [[naam]],

Jij hebt je ingeschreven voor het webinar Stop met koude acquisitie
op vrijdag 13 november van 13.30 - 14.30 uur door Harro Willemsen, directeur van 3to1 en auteur van bestseller “De par5 methode”.
 
In dit webinar geeft Harro de beste aanpak en meest praktische tips om ook tijdens een crisis succesvol nieuwe business te generen. Een aanpak die ook voor trainers met weinig commerciële affiniteit geschikt is.
Hoe kom je aan nieuwe klanten, zeker in tijden van economische crisis? Dit is dan ook de grootste uitdaging van iedere trainer of trainingsbureau. Traditionele methoden zoals koude acquisitie leveren te weinig rendement op en worden als negatief ervaren.
Het is dus tijd voor een nieuwe, positieve en effectieve acquisitieaanpak: de Par5 methode. Speciaal ontwikkeld voor iedereen die op een professionele en persoonlijke manier afspraken wil maken met potentiële klanten. Zonder opdringerig te zijn en geheel AVG-proof. Met een conversie die vijf tot tien keer hoger ligt dan bij traditionele acquisitiemethoden.
 
Inloggen:  
Ondersteuning
Voor vragen of problemen rondom het inloggen is Karima Matser vanaf een half uur voor aanvang bereikbaar op 06-53579456. Mochten er technische problemen zijn, dan kunnen wij je hier nog tot het moment van aanvang mee helpen.
De workshop start exact op het aangegeven tijdstip.


Link:
Je ontvangt vrijdagochtend 13 november de inloggegevens voor dit Webinar.
Mocht je voor die tijd vragen hebben, dan horen wij dit graag!


In de kern is NOBTRA actief om de kwaliteit van het trainersvak te waarborgen.
Dat is ook hard nodig in een beroepsgroep die iedereen vrij kan uitoefenen.  
Met warme groet, 
                 
Karima Matser                  Harro Willemsen
Voorzitter NOBTRA             Directeur 3to1
Erkenningen Opleidingen