Online Workshop Jeff Dadema op 6 november 14.30-15.30 uur

Online Workshop Jeff Dadema op 6 november 14.30-15.30 uur

Beste [[naam]] ,

Jij hebt je ingeschreven voor de web workshop op vrijdag 6 november van 14.30 - 15.30 uur door Jeff Dadema van Letsgoactive training groep (en bekend van het Protocol Veilig Trainen en de presentatie van NOBTRA.live).
Jeff gaat een inspirerende online workshop geven over ‘Givability voor trainers’!
 
Givability is de naam van het 3 daagse trainingsprogramma van Letsgoactive. Het is een manier van denken en werken, gebaseerd op de kracht van geven.
 
Het programma heeft 3 focusgebieden namelijk; een onderscheidend goede en gastvrije klantbeleving realiseren, leiderschap ontwikkelen bij de deelnemers, én het werkplezier te vergroten.
In de workshop ga jij kennismaken met de Givability manier van werken en aan de slag met hoe jij Givability en gastvrijheid kunt inzetten om jouw trainingen nog meer impact te geven.
 
Na de korte workshop heb je een goed beeld van wat Givability inhoudt en heb je al een of meer aandachtspunten voor jezelf om direct toe te passen in jouw trainingen. Je ontvangt als deelnemer na afloop ook het Givability e-Book!

In de kern is NOBTRA actief om de kwaliteit van het trainersvak te waarborgen.
Dat is ook hard nodig in een beroepsgroep die iedereen vrij kan uitoefenen. Inloggen:  
Ondersteuning
Voor vragen of problemen rondom het inloggen is Karima Matser vanaf een half uur voor aanvang bereikbaar op 06-53579456. Mochten er technische problemen zijn, dan kunnen wij je hier nog tot het moment van aanvang mee helpen.
De workshop start exact op het aangegeven tijdstip.


Link:
Je ontvangt vrijdagochtend 6 november de inloggegevens voor deze online workshop.
Mocht je voor die tijd vragen hebben, dan horen wij dit graag!


Met warme groet, 
                 
Karima Matser                  Jeff Dadema
Voorzitter Nobtra               Letgoactive training groep
Erkenningen Opleidingen