15 juni 2024 - NOBTRA café Danique Thuis en Sergio van der Pluijm

Tijdens dit NOBTRA café geven onze Trainer van het Jaar en Young Talent Award een training.

Workshop Lichaamsgericht Trainen door Danique Thuis
Hoe sterk sta jij? Opgroeien en jezelf letterlijk staande houden in onze huidige maatschappij, waarin het mogen spelen al jong verdwijnt door de eisen en prikkels van buitenaf, is voor veel mensen een enorme uitdaging. En juist daarom is het zo belangrijk om weer terug te gaan naar de basis want letterlijk sterk in je schoenen kunnen staan begint namelijk bij lichaamsbewustzijn. Belangrijk voor jou als trainer en natuurlijk ook voor jouw deelnemers. Want iedereen wil in zijn kern graag optimaal presteren toch? Dan is het fijn om goed te kunnen luisteren naar de signalen van jouw lichaam, te weten wat jou kan helpen om dicht bij jezelf te blijven en te vertrouwen op jouw eigen fundament.

Toch heeft lichaamsbewustzijn in veel trainingen nauwelijks een plek. Zonde! Want hoe meer solide mensen letterlijk in hun schoenen kunnen staan, des te makkelijker zij kunnen groeien. Fysiek én mentaal. En dat geeft automatisch zelfvertrouwen. Fijn voor jou als trainer en net zo fijn voor jouw deelnemers in een training.
In deze speelse en fysieke workshop laat NOBTRA Young Talent Danique Thuis je teruggaan naar jouw eigen stevige basis als trainer met lichaamsgerichte werkvormen die je ook gelijk kunt inzetten tijdens jouw eigen trainingen.
 

Workshop Breinvriendelijk Trainen door Sergio van der Pluijm
Anno 2024 is het als trainer best lastig om mensen geboeid, betrokken en aandachtig te houden. Afleiding ligt voortdurend op de loer. Ook zijn mensen steeds kritischer. Zelfs als de werkgever betaalt willen mensen dat hun tijdsinvestering écht de moeite waard is. Je komt tegenwoordig echt niet meer weg met je saaie Powerpoint en het raadsel van de 9 punten. Think out-of-the-box, yeah right! En als mensen gestuurd worden geldt bovenstaande nog veel sterker. Trainen is een topsport geworden.

Gelukkig hebben we goed nieuws voor je. We weten steeds meer over ‘wat werkt in de trainingsruimte’. Over hoe je mensen betrekt. Hoe je de aandacht vasthoudt. Hoe je mensen effectief laat leren. Hoe je de toepassing in de praktijk bevordert. Hoe je de juiste balans vindt tussen veiligheid en uitdaging. Hoe je een training memorabel maakt. Kortom: hoe het lerende brein werkt. 

In deze workshop laat NOBTRA Trainer van het Jaar Sergio van der Pluijm je allerlei verrassende werkvormen ervaren waarmee jij je trainingen (nog) breinvriendelijker kunt maken!
 
Programma:
10.00 – 16.00. Details volgen later.

Locatie:
Volgt nog.

Kosten
Dit NOBTRA café , inclusief lunch, is voor onze leden 50 euro. Niet-leden betalen €75.

 

Type deelnemer