Webinar Bridge2learn

“Ik wil voortaan een kroket bij de lunch!”

Heb jij ook een haat-liefdeverhouding met evaluatieformulieren? Er staan soms nuttige opmerkingen en lieve bevestigingen in. Maar het zijn ook vaak lange lijsten met onzinnige vragen die op het verkeerde moment afgenomen moeten worden. Helaas blijken evaluatieformulieren ook weinig informatie te geven over het resultaat van een training. Een inspirerende bijeenkomst - inclusief kroketten - kan een hoog cijfer opleveren, maar leidt niet automatisch ook tot het gewenste resultaat in de praktijk.
 
Als wij als beroepsgroep serieus genomen willen worden, moeten we onze toegevoegde waarde op een andere manier laten zien. In dit webinar leer je hoe je dat kunt aanpakken. Het wordt een heel praktisch webinar, waarin je meteen aan de slag gaat met jouw eigen training. Je ontdekt hoe je aan de voorkant van je training op vier niveaus doelen kunt stellen, eventueel samen met de opdrachtgever. Je ontdekt ook hoe je aan de achterkant jouw training kunt evalueren op vier niveaus die aansluiten bij de gestelde doelen. Het resultaat daarvan is dat het ontwerpen van trainingen veel gemakkelijker gaat en dat jij en jouw opdrachtgevers zien wat je toegevoegde waarde is.
 
Je verlaat dit webinar met mooie inzichten en concrete actiepunten voor het ontwerpen en evalueren van jouw eerstvolgende training.
 
Wanneer: Donderdag 30 september van 19.30 – 21.00
Waar: Online

Voor NOBTRA leden zijn de webinars gratis. Niet-leden betalen €15,- per webinar (excl. btw). Wil jij 10 webinars gratis volgen? Word dan kennismakings lid voor 75 euro.

Type deelnemer